Следва

Men’s exhibit: 10 френски марки, които си струва да знаеш

Наоми на 45 в точно толкова блестящи кадъра

Тя е самата Наоми Кембъл, така че, разбира се, празникът по случай 45-годишнината на Черната Пантера бе всичко друго, но не и скромен...

All fashion преди 8 години

Тя е самата Наоми Кембъл, така че, разбира се, празникът по случай 45-годишнината на Черната Пантера бе всичко друго, но не и скромен.

Супермоделът отпразнува рождения си ден през уикенда, в Château Saint Jeannet. Палатът с 15 спални в предградията на Ница е любимо място на звездите и струва около 150, 000 евро на седмица.

На пищното празненство присъстваха редица нейни ВИП приятели като Мери Джей Блайдж и Лео Ди Каприо, който си другарува с Берт Хедая, собственик на отбор електрически състезателни коли и, според слуховете, е новото гадже на Наоми.

Мери Джей Блайдж пък направи серенада на рожденичката със специално послание към нея: “Ти си една от най-красивите жени, които стъпват по земята, за мен е чест да бъда твой приятел и да те познавам.”

Някои гости, като Кендъл Дженър и Джиджи Хадид пристигнаха на събитието с хеликоптер, преди да се върнат в Монако за празненствата около състезанията във Формула 1.

Самата Наоми, разбира се, блести, в бяла рокля Versace с много, забележително перфектна за 45-те плът на показ.

Следват инстаграм кадри от партито, включващи торти, звездни селфита и стена с най-запомнящите се корици на легендата. Както и 45 запомнящи се кадъра от невероятната кариера на Черната перла в галерията горе. Разглеждайки ги установяваме, че тази жена просто не мърда през годините!



Честит Рожден Ден, Наоми Кембъл!

More All fashion