Следва

Тай киноа с много зеленчуци

Балончетата, с които Тео Bebe се грижи за вашето бебе

Меката бебешка кожа, онзи така вълшебен аромат на нов живот, на прекрасното огромно щастие скрито в малкия човек - магическите моменти на младия родител...

Health преди 8 години

Меката бебешка кожа, онзи така вълшебен аромат на нов живот, на прекрасното огромно щастие скрито в малкия човек - магическите моменти на младия родител. Това са моментите, в които осъзнаваме, че грижата за това съкровище е наша основна мисия и започваме да се стараем както никога и за нищо досега. Стремим се да му осигурим винаги и във всяка ситуация най-доброто и най-качественото за абсолютен комфорт. И понеже Тео Bebe знае това и е поел мисията да помага на родителите в тези сладки моменти, той създава различно балонче за всяка ситуация. 
Ето ги грижливите балончета на Тео Bebe:

Сапунени балончета - Сапунените балончета на Тео не са просто от сапун. Те съдържат и подхранващ крем, а тяхната комбинация осигурява едно нежно измиване, което почиства, подхранва, успокоява и омекотява детската кожа. Това се дължи и на съдържанието на витамин Е, и на естествените съставки, които са в 4 разновидности: с бадемово олио, с екстракт от алое вера, с екстракт от лавандула, с екстракт от ориз. Родителите могат напълно спокойно да ги използват всеки ден от първия ден, а нежното им действие ще помогне и на грижовните ръце с чувствителна кожа, които сапунисват бебчо. Важно е мамите и татковците да знаят, че сапунените балончета на Тео са хипоалергенни и не съдържат парабени и съставки, които могат да предизвикат раздразнения.

Шампоанени балончета - Шампоанените балончета се грижат с изключителна нежност и внимание за фината бебешка коса. Затова те поддържат своето pH неутрално, като са приели в себе си единствено най-необходимите и деликатни съставки, включително витамин Е и пречистена вода. Това им позволява да влизат в детските очички без да ги дразнят. И те, както сапунените балончета, са хипоалергенни и помагат на чувствителната кожа.

Нежни балончета - С нежните балончета на душ-гела за коса и тяло на Тео Bebe, времето за къпане се превръща в любимо занимание и за бебчо, и за мама всеки ден. Те се пенят с неутрално pH, което осигурява все така нежното измиване на бебчо от глава до пети. В тях се съдържат само най-необходимите съставки заедно с витамин Е и пречистена вода. Хипоалергенни са и са подходящи за хора с чувствителна кожа.

Меки балончета - Деликатният бадемов лосион на Тео Bebe поддържа фината бебешка кожа подхранена и хидратирана. Благодарение на нежната му формула, основни елементи от която са бадемовото масло и витамин Е, лосионът е абсолютно безопасен и напълно подходящ за кожата на мъничетата. Бадемовото олио има естествени овлажняващи и защитни свойства и е изключително подходящо за детската кожа.

Специални балончета - Специалните балончета в крема против подсичане на Тео Bebe може да не се забелязват лесно, но пък осигуряват изключително ефективна защита на нежната бебешка кожа срещу възпаления и раздразнения. Те съдържат основния арсенал от съставки, които успокояват зачервяванията и действат като щит върху бебешката кожа - цинков оксид, бадемово масло и витамин Е. Кремът против подсичане Teo bebe Деликатен Бадем е хипоалергенен, клинично тестван и не съдържа парабени и парафини.

Балончета по всяко време - За да бъде бебчо чист навсякъде и винаги, Тео Bebe създава мокрите кърпички Нежно Алое. Специално предназначени за чувствителната детска кожа, те съдържат екстракт от алое вера и деликатен лосион, с помощта на които кожата става чиста и мека, без да предизвиква раздразнения. Алоето има естествено антибактериално действие, което е още една причина мамите и татковците спокойно да чистят с тях личицето, ръчичките и тялото на бебчо. Не съдържат алкохол и парабени и са с неутрално pH 5.5.

Как да спечелите 10 пълни козметични комплекта на Тео Bebe, разберете в новата ни игра тук>>

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.