Следва

Гала вечерта на amfAR в Кан и най-красивите на нея

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Не винаги ни е лесно да говорим истината, когато става въпрос за неуспеха на родни артисти не само защото подкрепяме българското изкуство, но и защото всякакъв вид творческа дейност трябва да бъде насърчавана. ..

All fashion преди 8 години

Веселка Коя?

Не винаги ни е лесно да говорим истината, когато става въпрос за неуспеха на родни артисти не само, защото подкрепяме българското изкуство, но и защото всякакъв вид творческа дейност трябва да бъде насърчавана. Има и изключения обаче, които често се случва да носят имената VHK Fashion или Lilian Fashion и които, за жалост, подобно на нас, ви се е случвало да чувате. Е, днес отново се налага да ви припомним за дамата, стояща зад мраката VHK Fashion, а именно Веселка Крачунова. "Дизайнерката" очевидно няма спирачки, а фалшивите комплименти, които се сипят по неин адрес от купищата ни родни модни разбирачи я вдъхновяват все повече и повече. А ето, че и още една нейна колекция е вече на хоризонта - наречена е Exclusive, в случай че, разбира се, предишните три не са били достатъчни. Според описанията в прес релийза голямата част от новите модели са уникати, ръчната изработка е на високо ниво, материите са уникални, каквото и да значи това, а детайлите са повече от прецизни. Женственост или безумие, фантазия или кич, при това и евтин, преценете сами и моля, не ни се сърдете за потресаващите кадри!









Лош пример в Кан

Фестивалът в Кан, с целия му блясък и пищност, приключи, а ние редовно те зареждахме с дневна доза красота от най-добрите модни попадения. Но, разбира се, сред толкова много блясък няма как да няма и няколко недотам удачни избора на аутфит и няколко наистина непростими грешки.

Днес разглеждаме точно тях - тези малки модни недоразумения, които вкарват големите звезди в беда.

Сиена Милър е колоритна и сладка на червения килим по подразбиране, но, за съжаление, изборът й на аутфит този път прилича повече на израз на лош вкус и по-малко на висша мода и това личи не в един, а в цели три от тоалетите й за бляскавото събитие. Явно Сиена този път просто е решила да си спести услугите на добър стилист.







Каква сладка торта! О, чакайте, това е Бйорк. Въпреки че не сме изненадани да видим талантливата певица в скандален костюм, това е нейна запазена марка все пак, понякога ни се иска да взима червения килим малко по-сериозно.



Ако Gabriela Cadena се е надявала да изработи рокля за зла ледена кралица в някой римейк на Disney, определено е свършила страхотна работа. Но, ако се опитва да създаде рокля, която ласкае женското тяло и е достойна за червения килим, смеем да твърдим, че в тази задача се е провалила. Ева Лонгория е красавица, която лесно изглежда зашеметяващо, но в комбинацията от мрежа, сатен и множество камъни нещата просто не са се получили.



Нямаме представа коя е тази жена, но всички ще се съгласим, че да покриеш цялото си тяло в (надяваме се, синтетична) коса определено те поставя начело в списъка на най-зле облечените.



Бременна на макс







Не е хубаво да се критикуват бременни жени, защото само те си знаят колко точно им е тежко, но на черното не можем да кажем бяло - ако имаш дори и миниатюрна капчица стил, то тя ще си проличи дори и в най-тежките ти моменти. Е, такъв е и случаят с бременната певица Ашли Симпсън, която подобно на сестра си Джесика Сипмсън е позната сред широката публика с липсата на каквото и да е умение да се облича прилично. Очевидно тежко бременната русокоска не смята така и без срам се разхожда в спортното си трико, описващо дори и части, които не са за пред публика. Всички жени са красиви, независимо в какъв етап от живота си се намират, но безвкусицата никога и по какъвто и да е начин не бива да бъде поощрявана.

Естетика на грозното

Да, факт е, че в момента сме в преходен сезон и са ни нужни подходящи дрехи и за хладните утрини и за горещите обеди. Вече е много актуално и да търсим на първо място удобство. Но дори в името на него не можем да приемем следващото творение на William Okpo. Панталони с връзки? Не. Може би единствено за хора, които истински не са наясно със себе си и прекарват предълго време сутрин в чудене къси или дълги да са панталоните.



Вариации в дължината присъстват и в „деструктивния” модел на яке от деним на Фаустин Стайнмец, за чийто различен подход вече сме писали. По принцип подкрепяме липсата й на стремеж не просто да удовлетвори потребителите, а истински да изрази себе си и стила си, но този модел преминава границите на допустимото количество естетика на грозното.



Друг неин интересен дизайн, но не в добрия смисъл, наподобява резултата от моментите, когато без да искаме слагаме деликатна материя в сушилнята. Когато я извадим състоянието й е такова, че се налага да се мъчим да я изгладим с часове, преди да признаем, че просто сме я съсипали. Е, някои хора дават $1500 за костюмче от панталон и яке в този вид.


 

More All fashion