Следва

Clinique Comfort on Call е отговорът, който кожата ти очаква

Chanel look

Когато искаш да си в Chanel, бъди Коко изцяло. Класически туиден костюм, коса силно прибрана назад с дискретни фиби...

Hair преди 15 години

Когато искаш да си в Chanel, бъди Коко изцяло. Класически туиден костюм, коса силно прибрана назад с дискретни фиби, перли - задължително, големи гривни и осезаем моден нюх. Автентичният стил на Мадмоазел не спира да присъства във всяка поредна колекция на марката, a дизайнерът й Карл Лагерфелд държи лейбълът да е разпознаваем дори и в най-малкия детайл. А завършекът на твоя фин и елегантен Шанел look ще сложи гримът. И за да не допускаш отклонения, се вслушай в съветите на професионалистите, които задкулисно слагат последния щрих върху цялостното Chanel излъчване на моделите.

Ето ги твоите три основни пункта:

Лице



Направи кожата почти прозрачна с фон дьо тен Chanel Vitalumière sheer и матирай с Poudre Universelle в подходящия за теб нюанс. Ружът ще е Fandango blush, новост в Chanel, за да придаде естествена руменина на скулите ти.

Очи



Очите подчертай с черен молив, нанесен нежно по основата на миглите. Оцвети клепачите със сенки за очи Chocolate Plum shadow от серията Les 4 Ombres, и леко нанеси изящната очна линия. Няколко нанасяния на спиралата Exceptionnel de Chanel Mascara в черно ще завършат дълбикия ти поглед.

Устни



Комбинирай цветовете телесно, оранжево, розово и кафяво от лимитираната серия палитра Lèvres Signées Chanel за сатенени устни. Получава се елегaнтна смесица от класическо nude червило с нежни топли цветове.

Ако е за вечер, ненатрапчивият грим чудесно ще изпъкне в тясна черна рокля с високо деколте. Chanel!

More from View Sofia

More Hair