Следва

Всички носят: Чанти Chloé

Кралските наследници накратко, или кои са следващите владетели на света

Още от първата милисекунда, ако сте роден в кралско семейство, животът ви е предначертан да бъде нещо наистина специално...

All fashion преди 8 години

Още от първата милисекунда, ако сте роден в кралско семейство, животът ви е предначертан да бъде нещо наистина специално. Без да се замисляме, когато трябва да назовем най-известното сред всички знатни бебета, веднага ни изниква престолонаследникът на Британския трон принц Джордж, който съвсем наскоро се сдоби с малка сестричка - Шарлот Елизабет Даяна. Милиони хора в Обединеното кралство гледат как херцога и херцогинята на Кеймбридж представят малкия принц, а наскоро и новородената принцеса на света в деня след раждането им. И още от този момент малките бебета са в центъра на вниманието, всеки се интересува с какво са повити и с какво са облечени. И понеже преди дни те запознахме с гардероба на наследниците на любимите ни звезди, днес ще се спрем върху одеждите на кралските наследници!

Самата херцогиня на Кеймбридж има силата да изпрати продажбите на любимите си марки в космоса, така че не е изненада, че и децата й имат същия ефект. Няма съмнение, че сега, когато кралската двойка приветства второто си дете, любимите им марки за детски дрехи ще бъдат облагодетелствани от това. Всъщност, една марка за детско облекло - “Trotters”, става световно известна, когато малкият принц Джордж е сниман в техни дрехи. Брандът веднага пуска много царствена нова гама, подходяща за принцове и принцеси.

Сега ще надникнем в гардероба на едно от най-коментираните бебета в света, именно малкият принц на Англия. Разбира се, след подробния преглед на дрешките на принц Джордж, ще отделим заслуженото внимание и на другите кралски мъници по света.

Неговият дебют

За големия си дебют, напускайки крило “Линдо” на болница Сейнт Мери, Принц Джордж е повит в шал от  “G. H. Hurt & Son”, същата компания, която прави одеялото, в което Уилям напуска болницата 31 години по-рано.

Кръщенето

За традиционната церемония, наследникът на трона е облечен в реплика на роклята за кръщене на първата дъщеря на кралица Виктория от 1841 година.

Времето, прекарано със семейството

На втората официална снимка на кралското семейство, Джордж носи кашмирен пуловер с името му изтъкано върху него, от “Corgi”, марка за трикотаж от Уелс. Дрешката е подарък за бебето от дядо му, принц Чарлз.

Насам-натам

Малкият принц пътува със стил. Той изглеждаше като джентълмен в шортите си в райе в червено и бяло и с искрящо бялата риза, която се подава под червения пуловер.

Време за игри

Един от най-запомнящите се аутфити на принца е този с гащеризона с платноходка, продаден онлайн в рамките на няколко часа, може би дори и по-малко, след публикуването на снимките.

Около света

Въпреки че изглежда малко уморен след своето триседмично турне в Австралия и Нова Зеландия, Джордж все още изглеждаше стилно. Пухкавият принц носи риза и шорти под бял мохерен пуловер.

По течението



Младият принц (или по-вероятно, неговата майка) е голям фен на платноходки, следователно и всеки друг. И оттук следва, че гащеризонът с платноходки “Les Petites Abeilles” от Désirée Hohenlohe, който Джордж носи в Сидни се разпродава светкавично.

Един ден в зоопарка



За един безгрижен ден прекаран в игри с животните принцът носи дрешки създадени от Рейчъл Райли - раирана блузка и сини панталонки.

Сигурно всички фенове на кралското семейство очакват с нетърпение да видят как мама Кейт ще облича и новородената принцеса, дотогава се радваме на снимката от изписването й от болницата.



След като се запознахме подробно със стила на Британския наследник тръгваме на обиколка, за да се срещнем с още от най-малките представители на кралските фамилии по света.

Испания



Ако родителите й не се сдобият със син, инфантата Леонор от Испания (в ляво), един ден ще стане кралица. Тя и сестра й, София, са дъщерите на текущия престолонаследник Фелипе, Принц на Астурия и съпругата му Летисия.

Белгия



Белгийската монархия може и да е млада - първият крал се качва на престола 1830 година, но с четири млади кралски особи днес, хората със синя кръв стават все по-многобройни! Принц Филип, херцог на Брабант, наследникът на престола и съпругата му имат четири деца. Най-голямата му дъщеря, принцеса Елизабет, е третата по ред за престола и при качването й, ще стане първата жена монарх на нацията.

Дания



Преди да има Уил и Кейт, имаше Фредерик и Мери. Обикновено австралийско момиче среща датския принц в кръчма в Сидни. Двойката вече има четири деца, включително принц Кристиян, трети по ред за трона.

Япония



Дъщерята на престолонаследника принц Нарухито има две имена - личното й име Айко и царската титла - Тоши, и оттук името й е Айко, Принцеса Тоши. Но тъй като законът не позволява жена да се качи на престола Принцеса Тоши няма да върви по стъпките на баща си, а наследник на трона ще е братът на коронования принц - Нарухито.

Норвегия



Трета по ред за норвежкия престол, е принцеса Ингрид Александра.

Холандия



След абдикацията на баба й, кралица Беатрикс, и качването на престола на крал Вилем-Александър, Катарина-Амалия, принцеса на Оранж е следващата в списъка за трона на Холандия. Следват я по-малката й сестра, принцеса Алексия и принцеса Ариана.

Мароко



Може и да е само на 12, но коронованият принц на Мароко Мулай Хасан, определено знае как да се носи със стил.

Швеция



Малка и сладка е принцеса Естел от Швеция, а и предстои да се качи на престола след майка й, принцеса Виктория.

Монако



Кралското семейство в Монако се сдоби с цели двама наследници - близнаците Габриела Тереза Мари и Жак Оноре Рение, който носи титлата коронован принц.

More All fashion