Следва

Clinique GWP Промоция Февруари 2009

Clinique Comfort on Call е отговорът, който кожата ти очаква

Защото за нас е важно да получаваш пълноценни съвети, даваме отговор на твоите въпроси чрез най-добрите в...

Nails преди 15 години

Защото за нас е важно да получаваш пълноценни съвети, даваме отговор на твоите въпроси чрез най-добрите в областта. Руми И., сподели преди време на редкационния ни мейл [email protected] за своя проблем чувствителна кожа и градски замърсявания. Заехме се да потърсим идеалния за типа кожа продукт, и получихме професионалния съвет на една от най-големите козметични компании в света.

За всички градски жени прилагаме писмото на Руми и изчерпателния отговор по-долу в текста.


"Мили ViewSofia, 

Следя внимателно информацията, която публикувате в областта на
козметичните новости и тайни. И затова, а и защото Ви се доверявам
безрезервно, споделям своя проблем - кожа без защита в градски
условия.

Много чувствителна, по-скоро суха, склонна към образуване на комедони.
И най-важното, изключително сензитивна към градска прах, мръсотия,
стрес и т.н.
 
Търся Вашия съвет за здрава кожа. 
Благодаря предварително.

Ваш вер/ч/ен фен!
Руми И."



Продуктът е Clinique Comfort on Call
Отговаря Цецка Павлова Training Manager на Clinique за България


"В днешния модерен свят, се надига алергична епидемия. Като компания, която създаде концепцията за алергенно тестване на продуктите за грижа за кожата, Clinique реагира чрез създаването на "одеало за върховна сигурност", защото без значение колко чувствителна може да бъде една кожа, всички трябва да се чувстват комфортно в нея.

Предназначен за хора с реактивна кожа, новият крем на Clinique Comfort on Call Allergy Tested Relief Cream повишава способността на кожата да се предпази от външни дразнители като замърсители и въздушни частици.

Съдържащ редкия екстракт от цитрусов плод Jabara, култивиран и типичен за региона Вакаяма в Япония, този ултра-хидратиращ крем помага на раздразнената кожа да се успокои.

Жителите на Вакаяма вярват, че Jabara може да предотврати алергиите към полени в района, изобилен на дървесна растителност. 

Дерматологично изследван и подходящ дори и при най-чувствителна кожа, Comfort on Call дава незабавна помощ на сухата, дехидратирана кожа и успокоява раздразнената кожа,защитава и предпазва кожата от екстремни климатични условия, като същевременно запазва влагата, подходящ за всички типове кожа, които стават много сухи и напрегнати, когато са изложени на студен климат и спомага за намаляване на реактивността на кожата и случаи на напукване, люспене и грубост на кожата при продължителна употреба.

Comfort on Call предлага невидим защитен щит за укрепване на функцията на липидната бариера, което я прави по-малко податлива на външни фактори и дразнители с течение на времето. Comfort on Call помага за облекчаване на суха, напукана кожа, докато омекне, изглажда и подобрява текстурата на кожата и нейното цялостно добро състояние. Този интензивен, богат крем-балсам moisturizer осигурява незабавен комфорт и хидратация през целия ден.

Нанасяйте сутрин и вечер след 3-те Стъпки на Clinique или използвайте, когато е необходимо. Избягвайте зоната около очите."

More from View Sofia

More Nails