Следва

50-те чифта очила, които си струва да помислиш да имаш това лято. Е, може и част

Нова модна колаборация на хоризонта, този път бижутата на Eddie Borgo влизат в Target

Силната американска верига Target обяви сътрудничеството си с дизайнера на...

All fashion преди 8 години

Силната американска верига Target обяви сътрудничеството си с дизайнера на бижута Еди Борго, за когото писахме с удоволствие и подробно още преди 3 години в рубриката ни Дизайнери за следене, и в резултат от 12 юли в продажба е новата лимитирана серия на автора.

Това лято в магазините на Target ще се видят резултатите от поредното сътрудничество, и феновете на марката Eddie Borgo ще получат възможността да се запознаят с новата колекция, от която очакваме добри неща. В линията влизат двойни ключодържатели за чанти и дълги синджири в бохо стил. Средата на лятото е идеалното време да си купиш нещо ново, идеално подходящо за демонстрация по летните фестивали.



Цената на изделията ще плени дори и онези, които не са заклети фенове на Борго, започвайки от 7,99 долара, и стигайки до най-скъпото бижу за всичко на всичко 49,99 долара.

«Еди притежава удивителен талант, и ние много го обичаме за неговата изобретателност и майсторство при изготвянето на изделията в колекцията», — сподели по повод най-новата колаборация в модния свят главният мърчандайзър на Target.



More All fashion