Следва

Концертът на DUB FX се мести в парка на Летище София

i-D празнува рождения си ден с 18 "намигващи" корици

Част от имената на присъстващите супер модели са: Кейт Мос, Дария Вербови, Стела Теннант и Лара Стоун...

People of art преди 8 години

Макар и да сме свикнали с идеята да отпразнуваме рождените дни на големите списания с цяла колекция от корици в лимитиран брой, признаваме, че сме очаровани от решението на британското списание i-D да отпразнува своя 35 юбилей с цели 18 такива.

Медията, позната в цял свят с подчертано графичния си дизайн и "намигващи" корици, отново се доверява на фотографа Аласдеър Маклиън, който започва своята кариера именно там, за заснемането на иконичния брой. Част от имената на присъстващите супер модели са: Кейт Мос, Дария Вербови, Стела Теннант и Лара Стоун.

Освен красивите корици, читателите ще могат да намерят интервюта с най-лоялните контрибутори на медията - стилисти, фотографи, редактори, артисти и други, помогнали за скулптурирането образа на списанието през годините.

Всички прелестни 18 корици в галерията горе...



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра