Следва

EPMD ще рапират на българска сцена

"Лека Нощ, Нещастие"

Български психолог разкри тайната на щастливия сексуален живот.
Скандалният автор Еленко Ангелов, известен.

Books преди 15 години

Български психолог разкри тайната на щастливия сексуален живот.
Скандалният автор Еленко Ангелов, известен в средите като Българският Дан Браун, издаде една от първите електронни книги у нас - "Лека Нощ, Нещастие" - Част III. Подобно на Джордж Лукас, авторът избира да представи трилогията си, като започне от издаването на финалната й част. В нея той прави шокиращи разкрития за световните лидери, най-влиятелните кралски фамилии, масоните и илюминатите, като разкрива откъде извира силата на тяхното влияние и свързва произхода им с този на влечугоподобните създания, наричани Рептили.

В "Лека Нощ, Нащастие" той събира изследванията на световноизвестни автори като Дейвид Айк, Джордан Максуел, Кати О'Браян, Алекс Джоунс.

Българският автор подплатява теорията си с исторически доказателства, включително и от българските документи и фолклор. Индикация за намесата на Рептили от други планети той открива дори в написаната от Паисий Хилендарски през 18 век "История славянобългарска".

Любопитните и мистични факти се преплитат и с много полезни решения за съвременните проблеми на човечеството. Еленко Ангелов разкрива истината за финансовата криза. Той разобличава виновниците за кредитното робство, на което повечето от нас стават неволни жертви. Авторът дава и отговор на въпроса защо никой не повдига темата за основните истини, а сляпо вярва на лъжите на политиците. Еленко Ангелов насочва вниманието на читателите към сексуалните и репродуктивни проблеми, които засягат все по-голяма част от човечеството. Той разкрива как медиите буквално програмират съзнанието ни още от най-крехка възраст, претоварвайки и изкривявайки го чрез сексуални послания, закодирани в почти всеки билборд или кадър от рекламните блокове на телевизиите. Именно това той посочва като основен фактор за възникването на проблеми в изграждането на либидото, позовавайки се на наблюдения от 10-годишната си практиката като психолог.

"Човешките същества са програмирани да не вярват на Истината и да не търсят Истината. Човеците проявяват себе си под формата на заети с рутинни неща, като политика и масмедии. В допълнение съществауват и други препятствия за търсене на истината, които са силно вплетени в матричната система за контрол. Това включва работа, училище и всички опити за сдобиване с пари. По принцип нашите възможности (намерения на съзнанието) са неограничени, но де факто те се спъват от ДНК командите на тялото и приетите на доверие обществени догми. Мощното програмиране и промиване на мозъци е най-вече доброволното гледане на телевизия, която се издържа от зомбиращи реклами. Изход има!",
пише Еленко Ангелов в своята книга.

Еленко Ангелов "Лека Нощ, Нещастие" - Част III.
Официален сайт на автора - http://www.thespiritofoknele.org

More from View Sofia

More Books