Следва

Мехенди - изкуството да се рисува върху тялото за сила

Обичаме домашния уют! Веси Бонева - също. Вижте нейните съвети за това

Веси Бонева е нежно и талантливо момиче, за което неведнъж сме писали с радост...

All About Life преди 8 години

Веси Бонева е нежно и талантливо момиче, за което неведнъж сме писали с радост. Днес я хванахме почти в движение, завладени от темите Пролет - Ремонти - Освежаване - Уют - Прекрасен дом. Вижте това ухаещо на свежест пролетно интервю и му се насладете, като нас:

V.S.: Веси, ти си непрестанно в движение, изявите ти са много и динамични, все пътуваш, не се ли уморяваш, не ти ли се иска да поспреш за малко, да се поогледаш?

В.Б.: Не бих казала, че се уморявам толкова лесно. Обожавам да пътувам и трудно мога да стоя на едно място. За мен животът е движение, срещи, приятелите ми и музиката, която споделяме с публиката! Така че, това е моят свят и аз го харесвам такъв. 

V.S.: Кое предпочиташ – тръпката на пътуването или уюта на дома?
В.Б.: Уютът на дома е нещото, което търся след дълго отсъствие и много емоции, но тръпката от пътуването за мен също е много силна. Тя ми дава много ценни изживявания, нови приятелства и усмивки.

V.S.: Сега е пролет и все повече сме навън, но домът си остава нашето свещено скривалище? Обичаш ли да си стоиш у дома?
В.Б.: След много дълъг път обичам да си почивам и да релаксирам у дома с любимата ми Джия. За мен животните са много ценна част от живота и дома. Моето куче ми дава много топлина, радост и ме дарява с много усмивки всеки път, когато сме заедно. Асоциирам го с дома си и да, обичам да сме си у дома.

V.S.: С какви неща обикновено свързваш дома?
В.Б.: С вкусно сготвена мусака, приятна музика за фон, книга в ръка и почивка на балкона с гледка към планината. Макар и работата ми да е свързана с музиката, аз я свързвам и със своя дом, защото откривам всичко в нея – любов, спокойствие, хармония, забавление…



V.S.: Има ли специфични миризми, характерни само за твоя дом – кои са те? Всичките ли са приятни или има неприятни?
В.Б.: В моя дом мирише предимно на мен и моя домашен любимец. В повечето случаи е приятно, но има и моменти след дълги разходки и дълго отсъствие от дома да се промени ароматът.

V.S.: Важно ли е за теб уханието на свежест в дома ти?
В.Б.: Да, много е важно! Обожавам, когато в дома ми въздухът е чист, а ароматът е свеж и постоянен. Този ефект постигам с добра хигиена в дома и използването на качествени ароматизатори.

V.S.: Кога домът на Веси е най-свеж? 
В.Б.: Обичам да проветрявам, за да влезе въздух вътре - проветрявам хубаво всички помещения поне 30-40 минути. След това включвам в контакта Ambi Pur 3Volution и неговите 3 аромата. Това е предпочитаният от мен освежител за въздух, защото премахва миризмите, което е много важно, когато имаш домашен любимец. Забелязала съм, че той изключително бързо разпространява своя аромат в цялото помещение, като ефектът е траен и много свеж. Много ми допада това, че автоматично редува 3 различни аромата – така винаги се наслаждавам на прекрасно ухание.

V.S.: Благодарим ти, Веси! Усетихме го и ние, така заразяващо го разказваш.
В.Б. Ха, благодаря ви и аз!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.