Следва

Не знаехме за тези маски за коса. Но сега вече знаем и ги правим!

Да или Не на новата къса коса на Дженифър Лопес?

Дженифър Лопес беше забелязана да разхожда новата си доста по-къса коса на летището в Ел Ей вчера...

Hair преди 8 години

Дженифър Лопес беше забелязана да разхожда новата си доста по-къса коса на летището в Ел Ей вчера. Познавайки я като любителка на дългите гриви, това ни се стори странно, но пък явно дивата е решила, че е време за промяна и смело е отрязала косата си до раменете. А дали й отива? Питаме нашите редактори за мнение…

МИРЕЛА - НЕ!



Казвам твърдо “не” на новата й прическа, въпреки че по принцип съм привърженик на екпериментите, особено що се отнася за косата. Но няма как да не отбележа, че в случая с тази визия, Джен доста е позагубила от характерното си излъчване на бляскава латино дива. Косата й изглежда тънка и безжизнена, а самата Лопес силно напомня на някоя дама на средна възраст, която не се интересува много от външния си вид.

Искрено се надявам, че тази нова прическа е временен експеримент и скоро пак ще можем да се радваме на бляскавата Дженифър такава, каквато я харесваме.

ЕКАТЕРИНА - ДА!



Промяната е хубаво нещо, особено когато си известна личност и имаш за основна задачата да продължаваш да бъдеш атрактивен за публиката. Джей Ло е с една и съща, кестеняво-руса дълга грива, откакто я помним. В този смисъл всякаква промяна беше добре дошла. А тази е драстична: с късата дължина и потъмнения цвят певицата е почти неузнаваема и смелостта й заслужава похвала. Тази небрежно-елегантна и дамска визия отива на възрастта й много повече от дългите букли и русите кичури. Цветът може би е близък до нейния собствен, защото истински й подхожда и й придава естествен вид. Единственото, което е запазила, е стайлингът на бретона й, който вече доказано отива на формата на нейното лице. И, както самата Джей Ло е написала в своя Инстаграм акаунт, вероятно по повод на новата си прическа: „Fear is stupid, so is regret“ (Страхът е глупаво нещо, както и съжалението).
 

А ти харесваш ли новата прическа на Дженифър? В анкетата.

Анкета

А вие как мислите, сполучлива ли е промяната на Дженифър?

More Hair