Стил урок на седмицата: Три начина да носим ризата от три гранд фешън дами

Три шик начина да носим ризата, които едва ли са нещо ново за някого, но някак не ни идват наум в движение...

Има едни момент, когато стоим пред огледалото с готината ни небрежно свободна риза. Тя е класически бяла или в задължителния за този сезон деним и сме я сложили като лесен и сигурен избор и с мисъл, че бързо ще приключим със сутрешния тоалет.

Но тогава започва голямото чудене – вътре ли да бъде или навън. Често едното ни се струва някак неудобно, другото - твърде разпуснато. Накрая избираме между двете, но компромисно.

Ето за тези моменти сега ясно определяме три шик начина да носим ризата, които едва ли са нещо ново за някого, но някак не ни идват наум в движение.

Първият начин ни е добре познат от детството, когато съвсем несъзнателно редовно завързваме блузките на корема си. Е, днес това небрежно деведесетарско връзване е супер актуално и може да изглежда много шик. Закопчаваме само средните копчета на ризата, а долната част връзваме на панделка. Не просто на възел, а на панделка! Дали ще бъде над колана или по-високо, за да покажем коремче, решаваме според настроението и случая. Избираме Оливия Палермо за нагледен пример за този начин на носене на ризата, защото е негов верен привърженик и защото е вече широко утвърдена икона на стила.Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.