Следва

Задължителни за гледане! 10 култови модни видеа директно от архивите на YouTube

Развод за Дженифър Гарнър и Бен Афлек?

Дори и на най-добрите актьори понякога не им се получават ролите...

People of art преди 8 години

Непристъпната скала, каквато изглеждаше бракът на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, се разцепи, носят се слухове. Американските издания OK! Magazine и National Enquirer едновременно съобщиха снощи, че звездните съпрузи са на границата на развода, за който отсега се знае, че ще има за залог едни 150 милиона долара, поне.

Точно толкова ще трябва да съумеят да си разделят Бен, Джен и трите им деца (двойката има две момичета - Вайълет и Серафина, и син Самуел). Ако се вярва на сплетните, бракът е започнал да поддава още преди няколко години, но съпрузите упорито са си давали вид, че всичко е наред.

Но, дори и на най-добрите актьори понякога не им се получават ролите - тази пролет Афлек и Гарнър са стартирали процедурата по развод. Дженифър е избягала от Лос Анджелис в Монреал, където има уредени сеанси с психолог, който да помогне на нея и децата да преодолеят семейните трудности.

Бен пък, освен съвместните родителски права, иска само едно - да се обяви развода до 29 юни, датата, на която се навършват 10 години от деня на сватбата.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра