Следва

Френската сензация Инди Зара с концерт в Sofia Live Club

Създай своя собствена мелодия и спечели билет за EXIT

Всеки ще има възможност да стане част от него, като вземе участие в музикалното състезание...

Music преди 8 години

Най-горещото лятно събитие, фестивалът EXIT, ще се проведе между 9 - 12 юли в Нови Сад, Сърбия и Durex ще бъде там, за да предложи на всички почитатели на музиката незабравимо преживяване. Всеки ще има възможност да стане част от него, като вземе участие в музикалното състезание “Durex TUNE IN” във Фейсбук и регистрира касова бележка чрез SMS или в апликацията в социалната мрежа. Това ще даде шанс на участниците да спечелят общо 10 двойни билети за фестивала, включително осигурен автобусен транспорт за двама посока София – Нови Сад – Сафия, достъп до Exit къмпинга за двама и двуместна палатка за периода на фестивала от 9-ти до 12-ти юли.

Durex дава възможност на всички фенове на музиката да създадат своя собствена мелодия, като използват конзола на фейсбукстраницата facebook.com/DurexBG, включваща звуци на инструменти. Участниците, чийто мелодии се класират в топ 50, ще имат шанса да спечелят вълнуващи награди. 5-те мелодии, събрали най-много гласове, ще бъдат включени в специалната Durex Flavor компилация, която ще звучи по време на едно партитата на фестивала EXIT. Правилата на играта са достъпни на страницата на Durex във Фейсбук – facebook.com/DurexBG

Състезанието продължава до 25-и юни 2015 г.

Тази година фестивалът EXIT ще се проведе между 9-и и 12-и юли, на магичната Петроварадинска крепост, в Нови Сад, Сърбия. Музикалното събитие ще бъде домакин на над 20 сцени и повече от 500 изпълнители. Сред тях са Emily Sande, Faithless, Hardwell, Manu Chao, La Ventura, Moterhead, The Prodigy, John Newman и още от най-популярните и талантливи музиканти.

More Music