Следва

Разкази от първо лице или другото име на риска - Елена

Седмичен ХОРОСКОП - 01.06 – 07.06

Началото на настъпващата седмица ще остане под влиянието на тройния съвпад на Слънце, Меркурий, Марс...

Astro преди 8 години

Началото на настъпващата седмица ще остане под влиянието на тройния съвпад на Слънце, Меркурий, Марс. В понеделник, на състоянието на биосферата ще влияе все още неразпадналият се квадрат (90 градуса) на Слънцето с Нептун, а във вторник ще се добавят и напрегнатите аспекти на Луната.

Подобно на миналата седмица, за тези два дни, може да се предскажат неприятности за управленческите структури и длъжностните лица на различни нива: публикуване на компромати и загуба на авторитет, разногласия, скандали и конфликти в организации и сдружения. На лично ниво, на изпитание може да бъдат подложени партньорските и приятелските отношения.

От сряда ситуацията ще се нормализира до неутрална, а в петък ще започне позитивен подем, който ще продължи до края на уикенда. В петък Венера ще премине в знака Лъв, което ще направи хората по-заинтересовани за своя имидж и за личните си материални интереси.

В събота кулминират два благоприятни аспекта. Единият от тях е секстил (60 градуса) между Марс и Юпитер и ще създаде отлични възможности за помирение и възстановяване на доверието след трудния период на конфликти. Вторият аспект включва Венера и Сатурн, който ще позволи изясняване на сложните объркани взаимоотношения, както и справедливо разпределение на отговорностите и финансовите средства при търговско или политическо сътрудничество.

Най-хубавият ден от седмицата ще бъде неделя, който е идеален както за семейна почивка, така и за сериозни преговори в неформална обстановка.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Старата любов ръжда не хваща!

Напълно е възможно в близките 7 дни да те обхване твърде игриво настроение, което да поискаш да споделиш с околните. През тази седмица може да се появи шанс за възстановяване на стари любовни отношения, но на практика, всичко ще зависи от желанието ти. Имай предвид, че започнатите през тази седмица дела, може да се развалят не по твоя вина, затова не се напрягай и не навивай напразно околните. Отдъхни си и възстанови силите си, ако имаш такава възможност. В петък съдбата ще бъде благосклонна към теб ако имаш нужната решителност, а в събота очаквай откровения и получаване на новини.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Внимавай с любимия!

Тази седмица ще общуваш много и ще получиш полезна информация. Ще можеш да видиш света в нова светлина и да възродиш някои стари идеи. Доверявайки се на интуицията си ще можеш да се ориентираш в объркана ситуация и да вземеш вярното решение, а в неделя бъди внимателен – рискът да станеш жертва на машинации е голям. В личен план емоционалното ти състояние ще бъде далеч от идеалното. Старай се да не сгромолясаш насъбралото се раздразнение върху човека до теб, той не е виновен за провалите ти. Нужно е просто да проявиш любов и загриженост към себе си и към любимия.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Помогни си сам!

В живота не всичко върви гладко, но понякога случайността ти поднася шанс да се почувстваш щастлив. Именно такава възможност ще ти предостави съдбата през тази седмица. Постарай се да не я пропуснеш. Заслужава си да покажеш на околните на какво си способен като в близките 7 дни не обръщаш внимание на критиката и заяжданията по твой адрес. Ако човекът до теб те критикува непрекъснато за разни дреболии, това е добър повод да се замислиш дали наистина те обича.

РАК 22.06 – 23.07

Не отлагай „за утре”!


Не отлагай заплануваната вана с възстановяваща емулсия „за утре”, защото утре също ще ти бъде трудно да я направиш. Не мързелувай! Както ти е известно добрата форма изисква повече усилия. В близките дни звездите ти обещават благоприятна за любовта прогноза. Можеш с ускорени темпове да изграждаш и развиваш отношенията си с любимия. В събота е възможна конфликтна ситуация – постарай се да разбереш другия без да повишаваш глас.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Пълна промяна!

Не забравяй, че начинът на живот се отразява както на здравето и външния вид, така и на косата. В личен план са възможни драматични преживявания, гневни изблици провокирани от невинни забележки, водещи до голям разход на нервна енергия. Нужни са ти нови лица и нови впечатления, а най-добре – пълна промяна в обкръжението.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Умереност!

Време е да преразгледаш режима си на хранене. Напоследък съвсем си престанал да обръщаш внимание на това, което се намира в чинията ти. Ако продължаваш в същия дух още към средата на седмицата ще забележиш, че си прибавил няколко излишни килограма. За да избегнеш това, спешно изключи от менюто си всички тортички, захарни изделия и бели хлебчета. Наблегни на мюсли, кисело мляко, плодове и препечен пълнозърнест хляб.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ще се справиш!


Появата едновременно на проблеми и успехи несъмнено ще те обърка. Възможно е животът да те върне към изпитания, които ще ти се струва, че вече си преодолял. Не се безпокой – ти знаеш как да се справиш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Бурни отношения!

Тази седмица ще е изпълнена със сюрпризи в сферата на личните отношения. Ще се намери време за всичко – ревност, бурни разправии и страстна любов. Постарай се да запазиш хладнокръвие във всяка една ситуация.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Погрижи се за доброто си настроение!


Случайна среща може да се окаже начало на бурен и завладяващ роман. Ако той не влиза в плановете ти – избягвай всякакви контакти. В средата на седмицата е възможно настроението ти рязко да падне. Постарай се да не изпускаш ситуацията от контрол и да не се отказваш от срещи с приятели.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Нуждаеш се от тонус!

Диета и още веднъж диета – ето за какво трябва да мислиш през цялата седмица. И причината не е в излишните килограми, а в това че организмът ти се нуждае от енергия. Постарай се да употребяваш колкото се може повече свежи зеленчуци и плодове. Хапвай само черен и пълнозърнест хляб. Вместо чаша кафе пий чаша прясно изцеден сок. И разбира се, не забравяй за необходимостта от редовни физически упражнения. Покрай доброто самочувствие ще придобиеш и свеж външен вид.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Всичко с мярка!


Старай се да избягваш обременителни контакти с безполезни хора. В личния живот ситуацията не е еднозначна. Може би няма да си съгласен с много от позициите на партньора си, но ще ти се налага да прикриваш несъгласието си, за да не го разочароваш. Съществува опасност да се увлечеш по модни диети и хранителни добавки. Звездите те съветват да не се престараваш в опитите да си „готин“.

РИБИ 20.02 – 20.03

Зареди се с енергия!


Неочаквана интересна среща може да ти завърти главата. Перспектива в нея има, но не за дълго – имай го предвид. С каквото и да се занимаваш през тези дни може да чувстваш постоянна умора. Поради това звездите те съветват да се откажеш от разни мероприятия и да отделиш свободно време за себе си. Вана с ароматни масла, бавни разходки на свеж въздух и правилно хранене ще ти дадат възможност в края на седмицата да си възвърнеш силите.

 

More Astro