Следва

ЧДГ Мария Магдалена - детска градина за таланти

ЧДГ и ясла "Слънчева усмивка" - всяко цвете е в различен цвят

Частна детска градина и ясла “Слънчева усмивка” е от онези места, на които с отговорност, професионализъм и ентусиазъм се грижат за всяко едно дете, което стане част от нея...

All About Life преди 8 години

Частна детска градина и ясла “Слънчева усмивка” е от онези места, на които с отговорност, професионализъм и ентусиазъм се грижат за всяко едно дете, което стане част от нея. В основата на подхода към децата тук стои неповторимата индивидуалност на всяко едно от тях. В градината се съобразяват с характера и навиците на децата - с тяхната адаптивност, хранителни навици, които родителите желаят да възпитат и т.н. Квалифицираният персонал се грижи с изключително внимание за деца между 10-месечна и 6-годишна възраст в малки групи от 8-10 деца. В ЧДГ “Слънчева усмивка” се предлага разширено изучаване на английски език, арт терапия, както и различни физически активности, като плуване, йога, народни танци и тай чи.



Ето и посланието, което ЧДГ “Слънчева усмивка” отправя към родителите:

“ Здравейте!

Скъпи родители, създадохме частна детска градина „Слънчева усмивка“ с много желание и любов към децата. В условията на напрегнато ежедневие, Вашето дете ще получи много внимание и грижи, спокойствие и знания. Ще дадем възможност на всяко дете да развие своя потенциал чрез система от знания и умения. Нашата частна детска градина предлага целодневно обучение в групи не по-големи от 8 – 10 деца.

Деца от всички националности и култури са добре дошли при нас. Ние говорим на Вашите езици: руски, английски и немски език.

В атмосфера близка до семейната и с помощта на квалифицирани служители, Вашето дете ще се интегрира в групите и новия му дом. “

ЧДГ “Слънчева усмивка” се намира в:
гр. София, ж.к. „Овча купел“, ул. „Монтевидео“ № 6
тел.: 0888 253 206
И в интернет:
www.sunandface.com

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.