Следва

Учебен комплекс "Джани Родари" - място на играта и радостта от ученето

ЧДГ Мария Магдалена - детска градина за таланти

Частна детска градина “Мария Магдалена” е една от частните детски градини, които ви предлагат не просто да се грижат за децата ви, докато вие сте на работа...

All About Life преди 8 години

Частна детска градина “Мария Магдалена” е една от частните детски градини, които ви предлагат не просто да се грижат за децата ви, докато вие сте на работа. Там децата получават специално внимание според собствената им личност. Учителите стимулират и мотивират децата да развият своите таланти, да следват интересите си и да изградят индивидуалността си. Всичко това се случва с абсолютен професионализъм, висока компетентност и много обич от страна на учителите. ЧДГ “Мария Магдалена” осигурява спокойна среда, в която децата да се чувстват комфортно като у дома си. Важна част от ежедневните активности в детската градина заема интерактивното обучение, което според тях ангажира децата много повече и улеснява научаването на уроците, тъй като са представяни по забавен и интересен начин.



Ето и посланието, което ЧДГ “Мария Магдалена” отправя към родителите:

“Уважаеми родители!
Знаем, че е трудно да поверите детето си на непознати хора, защото ние също сме родители. Трудно е, защото за всеки от нас е важно най-скъпото му същество да бъде на сигурно място, място, където ще го обичат и ще се грижат за него с нежност и внимание.

Направете тази стъпка. Доверете се на екипа на Частна детска градина “Мария Магдалена“!
За нас всеки направен избор е изключителна отговорност. Грижата за децата за нас не е просто работа, тя е призвание и желание да направим така, че тези малки създания да израснат обградени с обич и нежност, топлота и внимание. За нас е изключително важно децата да бъдат спокойни и свободни. Ето защо екипът на детската градина изповядва принципите на емпатията и ненасилствената комуникация.
Не е нужно да вярвате сляпо на думите ми. Елате и се убедете сами. Почувствайте уюта и спокойствието, сред които растат децата в Частна детска градина "Мария Магдалена". 

ЧДГ “Мария Магдалена” се намира в:
гр.София, кв.“Гоце Делчев“, ул.“Ген.Кирил Ботев“ № 26Е
тел.: 0889 518 239; 0885 894 154
И в интернет:
www.mmagdalena-bg.com

More All About Life