Следва

Няколко добри места за умни и щастливи деца в София

Учебен комплекс "Джани Родари" - място на играта и радостта от ученето

Частен учебен комплекс Джани Родари е учебен комплекс за пример. Колкото и социалистически да звучи това изречение, то е абсолютно вярно...

All About Life преди 8 години

Частен учебен комплекс Джани Родари е учебен комплекс за пример. Колкото и социалистически да звучи това изречение, то е абсолютно вярно. Не защото всички други трябва да приличат на него, а защото всички трябва да правят нещата, които ги изпълват със страст, така че да ги правят по най-добрия начин и докрай. Учебен комплекс е най-точното определение, защото “Джани Родари” ни предлагат услуги за грижа и обучение на деца, които започват от ясла, детска градина, подготвителен клас до основно училище, т.е. за деца на възраст от 1 годинка до 7 клас. Освен това ни предлагат курсове за подготовка за езикови гимназии, както и ваканционни занимания и туризъм.

В богатата материална база са вложени сериозна мисъл и средства, така че да не се налага никакво ограничение върху развитието на интересите на децата, а напротив - да бъдат стимулирани. Има налични условия за всякакъв вид спорт, занимания в клубове по интереси, включващи пиано, солово пеене, изобразително изкуство, керамика, театрална школа, йога обучение, танци, балет. Учебният комплекс предлага ранно чуждоезиково обучение с основен език - английски, и възможност за избор на допълнителен втори от руски, немски и китайски. Кухнята е изцяло съобразена със здравословното хранене и е в състояние да отговори и на най-специфичните изисквания на родителите. Преподавателите са доказани специалисти, с необходимата квалификация и опит, които обгрижват всички деца с нужната грижа и внимание.

Особено силно и с ентусиазъм препоръчваме лятното училище и всички ваканционни занимания, които от “Джани Родари” ни предлагат. А те са именно Забавачка, подходяща за деца от 1 до 6 годинки, лятна езикова занималня за деца над 6 години, лятно училище и градски лагер. В различните варианти според възрастта и интересите на децата се определят конкретните дейности, с които да се занимават. Активностите в програмите са по-разчупени, така че децата да се насладят на полезните и приятни занимания, които включват например: забавно лятно четене, R.Y.E. обучение чрез йога, образователни игри, учене чрез правене и преживяване, различни спортове и изкуства, екскурзии с учебна цел и разни други.

Има още много какво да се каже за частен учебен комплекс “Джани Родари”, но най-важното е, че тяхната мисия е качествено образование и лично отношение за всяко дете. А това е посланието, което “Джани Родари” отправя към родителите:

“След 13 години на упорит труд създадохме красиво място на играта и радостта от ученето и правенето – истински оазис в сърцето на забързаната столица. Тъй като сме иноватори в обучението и разполагаме със специалисти и база, която да го реализира, от три години сме избрани за базова детска градина и училище към Софийския университет “Св.Климент Охридски”. Затова при нас идват студенти да наблюдават и да провеждат практиките си. Вече няколко български филма снимат нашата база, когато става дума за учебен процес и атмосфера.”

Учебен комплекс „Джани РоДари” се намира в:

София 1574, ул.”Гео Милев” 158, ВТУ „Т.Каблешков”–Корпус 4 и 6
Училище: 0896 769 230
Детска ясла: 0896 769 238
Детска градина: 0896 769 243
Учебен център: 0896 769 240
[email protected]

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.