Следва

Участвай в играта на Deichmann и ViewSofia

Няколко добри места за умни и щастливи деца в София

Ето че идва най-слънчевият и приятен месец от годината, в който вече ни се иска всичко да е малко по-лежерно и безгрижно...

All About Life преди 8 години

Ето че идва най-слънчевият и приятен месец от годината, в който вече ни се иска всичко да е малко по-лежерно и безгрижно. Може би неслучайно този месец започва с празника на най-малките, които непрекъснато ни припомнят как се прави това. И понеже и ние сме големи фенове на това спокойно и забавляващо поведение, решихме да се гмурнем в юни със скок в света на детството, като ви разкажем за детските мода, здраве, образование и щастие. Колкото и да ни се иска обаче това безгрижие да е безкрайно и да получаваме всичко без усилия, нещата както знаем не стоят така. Затова всички искаме да осигурим на децата си най-доброто образование, което да получат в положителна среда и приятна атмосфера. Затова ние в редакцията на View Sofia направихме разбор на частните детски градини в столицата и отсяхме няколко, които много харесахме и които искаме да препоръчаме на вас, нашите читатели. Ето ги и нашите предложения:

ЕЛЕНА

Добро впечатление ми направи ЧДГ “Мария Магдалена” с това, че залага силно на интерактивното обучение. Абсолютно съм съгласна с тяхната гледна точка, че то е много добър начин децата да се ангажират с нещата, които им се представят, и олеснява ученето.

Вижте повече за ЧДГ “Мария Магдалена” тук >>

ПЛАМЕНА

Аз харесах най-много ЧДГ и Ясла “Слънчева усмивка”. На първо място заради положителната нагласа, която самото име създава, но и заради индивидуалния подход към всяко едно дете, което според мен е изключително важен фактор за развитието им.

Вижте повече за ЧДГ “Слънчева усмивка” тук >>

МИГЛЕНA

За мен най-добрият избор очевидно е учебен комплекс “Джани Родари”. Очевидно е колко се държи на качеството тук във всяко едно отношение, което впоследствие ще се прехвърли и на децата - резултат от естественото влияние на средата. А и възможността за Лятно училище според мен е чудесна идея.

Вижте повече за Учебен комплекс “Джани Родари” тук >>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 19 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.