Следва

На лов! Къси панталонки за цветно и красиво лято

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Обичаме бижута. Малко блясък? Винаги. Деликатни златни диадеми? Да, моля!

All fashion преди 8 години

Всички ги носят, а не трябва

Обичаме бижута. Малко блясък? Винаги. Деликатни златни диадеми? Да, моля! Огромни statement колиета? Задължително! Отворени сме към повечето експерименти в бижутата освен може би към един, който напоследък става все по-популярен. Ако не сте се сещали да сложите бижута в устата си, сега е моментът.

Говорим за grills, това са декоративни брекети, които изненадващо набират все по-голяма популярност като моден аксесоар и се появяват в устите на все по-известни и любими световни звезди в бляскави варианти, изработени от благородни метали и скъпоценни камъни.

Grills първоначално набират популярност през 80-те и 90-те години, когато рапъри и хип хоп изпълнители започват да ги носят масово. Въпреки че ние предпочитаме да си останат в миналото, те безспорно се завръщат с пълна сила - Ким Кардашиян носи златни на корицата на CR Fashion Book, забелязваме такива да проблясват в устите на Мадона и Майли Сайръс, които ги правят още по-популярни, освен това виждаме множество такива във видеото на супер дивата Бионсе "Yoncé", както и на родна земя във видеото "Не ми убивай кефа" на Сантра и Криско.

Въпреки че всички ги носят, някак ни се иска тази модна тенденция бързо да залезе и всички камъни и благородни метали да се върнат по познатите ни, пък били и те по-консервативни места.

 


 

Недотам успешен опит за Блейк

Научихме, че наскоро станалата майка Блейк Лайвли ще пуска две капсулни колекции на своя уебсайт. Разбира се, бяхме доста развълнувани от новината и нямахме търпение да видим резултата, но, уви, той не оправда нашето очакване. Звездата от “Вечната Аделайн” публикува два от своите модела в Instagram и ние с разочарование открихме, че те са доста консервативни, меко казано скучни и безинтересни, и не съдържат по никакъв начин заряда на модна икона като Блейк. 

Страшно много харесваме русокосата красавица, като актриса, както и нейния безпогрешен стил, но този неуспешен опит като дизайнер просто потвърждава правилото, че не всеки може да се справи с две различни професии. Съветваме Блейк да се съсредоточи върху кариерата и червените килими, където винаги успява да блести в красиви модни творения, без да се налага да създава такива.





Почти голи





Както вече сме ви споменавали, напоследък голяма част от знаменитостите обичат да ходят голи, е, добре де, почти голи. Дори се сформира нещо като мини течение на прозрачните рокли, което, нека си признаем, е направо ужасяващо. Поредният член на клана на прозрачните рокли след Ким Кардашиян, Бийонсе, Дженифър Лопес и компания е актрисата Натали Портман. 

По време на кинофестивала в Кан, 33-годишната Портман се появи в малка черна рокля, която не само че беше прозрачна, но имаше лъскави апликации по себе си и откриваше безсрамно бельото на актрисата. С голямо нежелание споделяме, че роклята е с етикет Rodarte, но в случая вината за нелепата визия си е изцяло на Портман. Роклята, колкото и да е прозрачна, вярваме, че си има печеливши стратегии за комбиниране, но долните гащи, банално прибраната коса и тънките сандали в никакъв случай не работят в полза на актрисата.

Умни дрехи



След бума на „умните“ часовници в модния свят, преди три дни Google и Levi’s обявиха „Project Jacquard“, партньорство, в което не само дънки, но и ризи, якета и бельо ще се сдобият с технологични функции. Как? От Google са създали влакна-проводници, които ще бъдат превърнати в дрехи. Тези дрехи ще могат да се свързват с мобилни устройства чрез Bluetooth, какъвто ще имат. Цялата идея била да можем да се „освободим“ от хватката на мобилните устройства. Да, това е абсолютна иновация, резултат от колаборация от най-добрите в своите сфери, определено не е недомислица, но на нас ни звучи като прекалена измислица. Вместо да ни „освободят“ от телефоните и другите технологии си представяме как, ако вече излъчваме сигнали и от всяка дрехи по себе си, ще влезем в сценарий на филм за изкуствен интелект, в който се чудим „аз човек ли съм, робот ли съм?“


 

More All fashion