Следва

Наградите CFDA 2015: Победителите

Петъчен шопинг - всичко, което си купихме, защото сега му е времето, част 2

Миналия петък напазарувахме оттам, днес с удоволствие повтаряме упражнението...

Shopping преди 8 години

Петък е! Лято е... почти! В този дух на нещата мислим усилено свежи сетове, които да отговарят на още по-свежото ни настроение, когато слънчевите лъчи нетърпеливо надничат над рамките на oversized очилата ни. А за уважаващото себе си градско момиче, стилен аутфит от глава до пети е напълно достатъчен стимул. Затова днес се спираме на цели три такива, след първите три от предния петък, от новото любимо място за пазаруване - мултибранд бутик Collective в Парадайз център, които показват три различни гледни точки на три различни момичета. Оставяме на вас да прецените кое би подхождало повече на личния ви стил.

МИРЕЛА



Топ Hoss - 419 лв.
Панталонки Maison Scotch - 155 лв.
Слънчеви очила Sunski - 195 лв.
Чанта Juicy Couture - 359 лв.
Обувки Toms - 99 лв.

Перфектният чифт къси панталонки е съпоставим с това да носиш късче от рая. За мен те са в неутрален цвят и приятен етно мотив, който не може да дойде никога в повече, дори и да сме се пренаситили на бохо вълната. Останалата част от днешния моден щурм запазвам в същата топла земна гама с едва доловими жълто-зелени тонове. Единственият ярък акцент запазвам за чантата на райета, която остава верен помощник не само на плажа, но и в града.

ГАБРИЕЛА



Панталони Reiko - 225 лв.
Топ Maison Scotch - 235 лв.
Сандали Gant - 159 лв.
Гривна Hipanema - 175 лв.
Чанта Maison Scotch - 215 лв.

Сафари определено е тенденцията на която не мога да се наситя. А и не виждам причина да го правя след като миналата седмица бях изцяло в морската тоналност, следователно, днес, топлите земни тонове са добре дошли. Карго панталоните с utility джобове са задължителни в този ред на мисли. Избирам ги skinny, а за техен верен придружител взимам едрата плетка с ресни. Oversized чантата и сандалите на платформа завършват успешно каки идилията с дъх на пустиня.

ЕКАТЕРИНА



Панталони Maison Scotch - 195 лв.
Тениска Maison Scotch - 90 лв.
Шапка Napapijri - 95 лв. 
Клъч Maison Scotch - 100 лв. 
Чехли Ted Baker - 255 лв. 

Лятото е безгрижие. Стягам куфара си за морски приключения и виждам всичко в розово, ама наистина в розово. И за да бъде и визията ми в тон с настроението, днес пазарувам леки материи като памук, шифон и щастие. Широките панталони са "бялото платно" на аутфита ми, който "плаче" за сламена шапка и памучен топ. Няма какво много да мисля, нужни са ми само още едни чехли и oversized клъч.

More Shopping