Следва

Ароматно орзо с броколи

Превърналият се в жена татко на Ким Кардашиян на корицата на Vanity Fair

Celebrities преди 8 години

Отделно от Ким Кардашиян, която, обявявайки вчера новата си бременност се превърна в основна лайфстайл новина по целия свят, полутаткото на брюнетката (биологичен баща на двете по-малки сестри на Ким - Кендъл и Кайли), 65-годишният олимпийски шампион Брус Дженър даде повод на медиите на планетата да "подъвчат" още малко звездното семейство.

Лекоатлетът дебютира на корицата на Vanity Fair, сниман от Ани Лейбовиц, като Кейтлин, името, което ще носи, вече като жена.

Брус/Кейтлин премина курс по хормонална терапия и направи няколко операции, след като през април миналата година заяви на целия свят, че е транссексуален в сърцераздирателно тв-интервю за журналистката Даян Сойър.

И откровено да признаем, го е докарал. Видимо доволен, приятно соаниран и без грам целулит, Кейтлин тепърва ще обикаля кориците, смеем да твърдим.


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.