Следва

Диетата на ViewSofia: Протеиновият режим на Дюкан, отново!

Куфарът, в който побирам лятото

Е, не е точно лято все още, но пък мечтите ни са толкова летни, че са способни да материализират всичките ни планове за красиви пътешествия...

All About Life преди 8 години

Е, не е точно лято все още, но пък мечтите ни са толкова летни, че са способни да материализират всичките ни планове за красиви пътешествия в близки и далечни страни, както и желанията за следващи дестинации, до които да разходим събрания с много внимание багаж, още сега.

В главата си вече подреждаме фешън одеждите, специално подбрани, така че да се чувстваме добре, където и да отидем, и ги съхраняваме повече от успешно в куфар, от любимата ни марка, способен да задоволи и най-специалните индивидуални предпочитания и цели. 

Всеки пътуващ гражданин знае, че говорим за Samsonite, и понеже тази година цели три от нас не устояха на новата колекция на марката, ти представяме редакторския избор, впечатляващ с практичността си и с многото грижа към детайлите и нуждите на всеки един пътуващ.

ЕКАТЕРИНА



Идва любимият ми сезон - лятото, когато ми се иска колкото може по-малко време да прекарвам вкъщи и да бъда все повече на път, откривайки непознати хоризонти. Логично първата и най-важна придобивка за предстоящите приключения е правилният куфар, който хем да побере всичките ни задължителни вещи, хем да го направи със стил.

Моят избор е страхотен сребристо-сив куфар от Samsonite, който е в перфектният размер за лятни приключения. Харесва ми, защото е модерен и толкова лек, че мога да се развихря и да го напълня с всичко най-необходимо. Спокойна съм, че моят нов верен приятел ще запази всичко в сигурната си прегръдка. Сигурна съм в това, защото е изработен по най-модерна революционна Curv® технология. Модерната техника, чрез полагане на пластовете чрез изтъкаване е нова идея в термопластиката, която е изключително лека като тегло и предлага неимоверна устойчивост към удари. 

С нов куфар под ръка не ми остава нищо друго освен да стягам багажа и още този уикенд да се зарадвам с морето. Морето е ясно, а куфарът взимам оттук>>>

МИГЛЕНА



Синьото ми е страст от дете. Писнало ми е от скучни куфари, досадно събиране на багаж. Забравени вещи. Исках най-хубавия куфар, да го гледам с удоволствие и всеки да ми завижда. И като видях този с всичките ми любими нюанси на синьо и виолетово се влюбих. Достатъчно голям е а да побира багажа ми, а аз наистина нося много ненужни неща със себе си. Просто трудно решавам какво да взема и какво не.

Samsonite & Liberty Art Fabrics са създали това произведение на изкуството за да може всяка творческа натура да му се възхити и да го грабне веднага, както направих аз. Liberty of London е британско учреждение в областта на изкуството, дизайна и занаятите, с богата 140 годишна история. Основано през 1875г. от Arthur Lasenby Liberty, който отваря магазин на Regent Street в Лондон, оставяйки незаличима среда в лондонския моден пейзаж. Този доставчик на фини тъкани, мебели, орнаменти и предмети на изобразителното изкуство от Ориента е оставил наследство от приключения, изработка и разпознаваем по целия свят дизайн, за мен е чест, че мога да пътувам с куфар докоснат от уникалнтие принтове, създадени от Liberty Art Fabrics. Съвършената комбинация, която си купих оттук>>>

 ПЛАМЕНА

Моят зелен избор е най-красивото и функционално ограничено място, в което съм успявала да събера багажа си за планиран уикенд, продължил внезапно цяла седмица. Колкото и невъзможно да ви се струва това, подреденият интериор, който срещнах, след като се сдобих с този зелен красавец от сериятя Bon Air, улесни многократно подреждането на багажа. И някак от досадна задача в последните часове преди тръгването, задължението се превърна в приятно цветно забавление, което освен всичко друго изглежда много, ама много модерно.

Достъпна цена, 30 литра вместимост и 3 години международна гаранция са нещата, които могат да спечелят всеки жаден за пътувания авантюрист, така че съветвам припозналите се да открият подобен на моя избор в магазините на официалния представител на марката за България или он-лайн на samsonitebg.com
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.