Следва

Четиво в четвъртък: "Скарида" от Димитър Коцев-Шошо

Марая Кери по стъпките на Уитни Хюстън. Страхуват се за живота й!

Марая Кери е в голяма опасност, призна нейният брат - Морган пред The National ENQUIRER...

People of art преди 8 години

Марая Кери е в голяма опасност, призна нейният брат - Морган пред The National ENQUIRER. Той заяви, че се страхува за живота ѝ и не скри, че сестра му е попаднала в капана на алкохола и лекарствата и има вероятност да свърши като легендата Уитни Хюстън.

Морган сподели, че Марая от „ден на ден става все по-зле и е обградена от глупаци, на които не им пука за нея“.
„Тя няма никаква защитна система и ментално не е добре“, категоричен бе мъжът, който не е общувал със своята роднина от две години. „През последните години Марая отблъсна всички, които са загрижени за нея. Но ако тя умре, аз няма да си обърна главата на другата страна. Всички, които ѝ пълнят чашата, я обричат на бавно самоубийство“, категоричен бе Морган.

Братът на Кери се притеснява, че звездата скоро няма да бъде способна дори да се грижи за близнаците си Монро и Марокан. "Та тя пиеше дори, докато беше бременна с тях, дори докато кърмеше не успя да спре алкохола. Не си спомням да съм я виждал трезва, което е много плашещо“, призна загриженият брат на певицата. Кери не само пиела, а и взимала силни лекарства като Zyprexa, Ativan и Depakote.

Според него проблемите на Кери са от близо десетилетие. Тя залитнала към алкохола и дрогата още в далечната 2001 г., когато преживя нервен срив и изчезна от сцената.



Братът на Кери коментира пред медията и нейния разпаднал се брак с актьора Ник Кенън.
„Той беше обречен още от началото. Ник бе с нея само заради парите. Всички му казваха: „Събери се с нея, направи ѝ деца и си прибери парите в банката. Тя те харесва!“. Ник искаше само парите ѝ още от първия ден“, каза Морган.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра