Следва

Billion dollar babies: Част 2. Детските линии на топ брандовете

Men's Еxhibit: Пет мъжки визии, които са били, и ще бъдат, най!

Навигацията в бурните води на модата може да бъде рискова за мъжете, въпреки че тенденциите там се менят значително по-бавно от тези в дамската...

All fashion преди 8 години

Навигацията в бурните води на модата може да бъде рискова за мъжете, въпреки че тенденциите там се менят значително по-бавно от тези в дамската. Затова е хубаво да има няколко ключови визии, които ще са винаги актуални и на които господата винаги могат да разчитат. За щастие, такива има. Тези дрехи ще бъдат правилен избор, както се казва, forever ever. Има по някоя за всеки сезон, ако нещо липсва, инвестирайте в него още сега, това си е абсолютна модна застраховка за мъжа. Ето ги и тях, петте топ вечни мъжки визии:

1.Мъжката малка черна рокля, или тъмносиният костюм

Всеки мъж изглежда добре в синьо. Това може да бъде блейзер, памучна тениска, палто и какво ли още не - този цвят винаги се задържа в тенденциите. Но връхната му точка е тъмносиният костюм – понякога подценяван, вечен, готин стар приятел, който Джереми Хакет нарича „мъжката версия на малката черна рокля“. И е напълно прав. Младият Майкъл Кейн нагледно илюстрира безвремието на този костюм.



2. Бяла тениска, сини дънки

Да се постигне тази простичка визия по готин начин изглежда лесно, но са необходими правилните съставки. Задължителна е инвестицията в тениски от качествен памук. Това всъщност има голямо значение и истински променя нивото на стил на обикновения бял T-шърт. Джинсите са слим, но не прекалено и без скъсано, ивици и така нататък. Най-добрият пример как се постига тази визия е Марлон Брандо в "Трамвай желание". И да, нужен е и фитнес за пълното и постигане.



3. Тренчкот

Гарантиран начин за стягане и облагородяване на някак несигурните визии. Качествата на тази дреха са неоспорими – яка, за да оформя лицето, колан, за да стяга потенциално наличие на корем, дължина, която издължава силуета. Страхотен избор за всяка мъжка фигура. Хъмфри Богарт в „Казабланка“ е нагледен пример колко страхотно изглежда тренчът открай време.

4. Олекотено късо яке, панталони чино, бели кецове

Стилните мъже не „изключват“ стила, когато стане време за уикенд. Те имат предвид важността на визията винаги, навсякъде. А сигурният начин за супер външност във всеки неделови сценарий е комбинацията от леко късо яке, памучни панталони в блед, неутрален цвят и бели гуменки. За вдъхновение - Стийв Маккуин, той знае как.




5. Поло яка и палто

Не е тайна, че пуловерът с висока яка е стара класика, но си има начин, по който трябва да се носи, за да не се объркат нещата. Най-добре тъмен, да не е широк и под тъмно вълнено палто. Може с вдигната яка, очила и мотор, за пълна визия ала Боб Дилън.


 

More All fashion