Следва

Хормонален дисбаланс след раждането и някои решения на проблема

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Пламена

Ето че отново дойде това време от годината, когато със свръхсладостен пламък се втурваме към дългоочакваното и сънувано лято...

All About Life преди 8 години

Ето че отново дойде това време от годината, когато със свръхсладостен пламък се втурваме към дългоочакваното и сънувано лято. Готови сме да пропътуваме знайни и незнайни дестинации заради самата тръпка на горещата слънчева ласка, гъделичкащия сетивата пясък и прохладния коктейл с дъх на авантюра.

Такъв е и сценарият за всеки един предстоящ уикенд, като ще си го направим малко по-дълъг от обичайния, например поне три нощи с музика и разбуждаща сетивата спонтанност и достатъчно часове на плажа за закачливи тен разлики. Той често ще е импровизиран в последните часове на деня и с жажда ще ни води към кратко, но пълноценно презареждане.

Пет от нас, редакторите на ViewSofia, събират най-необходимите, любими и често дори налудничави и прекалени неща, които обаче си остават наш отличителен почерк, в по един красив, лъскав, секси и надежден куфар Samsonite, който ще ни придружава вярно от точка до точка цял сезон и много след това.

И така, кой какво точно сложи в своя Samsonite ще покажем в следващите дни, а днес надникваме в куфара на Пламена!

ПЛАМЕНА



Станах практичен човек, малко след като счупих, наблъскан до горе с дрехи и ненужни вещи, куфар, на път за морето на една автогара миналата година. Не ме питайте как съм влачила 40-килограмовите си дисаги, защото това е дълга история, която не свършва добре, но оттогава не съм същия човек. Честно!

Та... като виден практик, тази година реших освен да редуцирам багажа, да се доверя на нещо малко, но за сметка на това много качествено, което да го съхранява. Нещо, което да е в синхрон с личността ми, ярко и непредсказуемо. Затова, още преди лятото да беше помислило за нас, аз си помислих за него и се сдобих с нов зелен приятел, в който безпроблемно да събера дрехи за поне един уикенд време.

И ето, петък е... а мен ръцете ме сърбят да си стегна багажа. Този път го правя за 20 минути, взимайки всичко необходимо за няколко фестивални дни. Време е за сиеста, по български! Затова слагам късите панталонки с висока талия DKNY, късия флорален топ от Bershka, раницата H&M и кецовете Converse, за да е сигурно, че имам сет, с който мога да танцувам денонощно, след което допълвам багажа със сладоледената ми атракция от ROMWE, пижама панталоните с най-цветния възможен принт и задължителните очила, отново от H&M.

Шапка Supreme и бански Triumph за разкош и съм почти готова, само с дрехите, разбира се. Няма как да тръгна с автобус, както в случая, закъдето и да е било, без нещо освежаващо за пиене, в случая Somersby сайдер, червен, сладък и с аромат на нар, задължителните поне две списания и абсолютно любимата музика, която тези дни откривам в новия албум на Мартен Роберто. Този човек е направил чудеса с почти всички яки родни изпълнители, така че препоръчвам с две ръце да си купите диска!

Обратно в приготвянето на багажа ме връща задължителната козметика, без която няма как да тръгна никъде. За кожата си се доверявам на La Roche-Posay крем-гел, защото слънцезащитата е най-добрата превенция срещу стареене. За косата ми пък ще се погрижат таблетките и шампоанът за ревитализиране на косата на Приорин, а за устните балсамът и червилото в цвят фуксия на L'Oreal. Фон дьо тенът и пудрата ми също са от серията на френския бранд, така че вече спокойно мога да се чувствам красива, докато покорявам и заснемам света с моя стар приятел NIKON.



Ето и списъка ми за един дълъг уикенд:

Кратки гащи, DKNY
Флорален топ, Bershka
Панталон пижама, New Yorker
Tишърт, ROMWE
Бански, Triumph
Кецове, Converse
Чехли, Birkenstock
Шапка, Supreme
Раница, H&M
Слънчеви очила, H&M
Слънцезащитен крем-гел за лице, La Roche-Posay
Лак за нокти, Essie
Червило, L'Oreal
Балсам за устни, L'Oreal
Фон дьо тен, L'Oreal
Пудра, L'Oreal
Хранителна добавка и шампоан, Приорин
Фотоапарат, Nikon
"Hearbeat", Мартен Роберто и Николай Данев
Somersby с вкус на нар
 


 

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.