Следва

Това, което знам... с Анита Симеонова

Уилоу Смит се присъедини към Шер в кампанията на Marc Jacobs

null

Други преди 8 години

Миналата седмица споделихме новината, че 69-годишната певица Шер е новото рекламно лице на Marc Jacobs в есенно-зимната кампания на бранда.

Днес се разбра, че компания на старата лъвица ще прави едно крехко лъвче - 14-годишната Уилоу Смит.
И, по думите на самия Марк в Instagram, с тези две дами в двете противоположности на модния спектър, не се изчерпва заплануваното участие на още други, и вероятно доста разнообразни, участници за промо-необходимостите на Джейкъбс.

Есенната кампания на Marc Jacobs определено обещава да бъде хит, независимо че колекцията, твърде мрачна като цветове и удивително далеч от всички актуални тенденции, не обещаваше подобно развитие.

Всичко започна с новината за това, че «лице» на сезона ще е Шер: видяхме я в странно препарирана поза и мимика на мъртвешки червен фон в тъмни одежди ала Мортиша Адамс. Запазихме самообладание, защото от опит знаем, че подобни рискови ходове в модата обичайно се оказват първо успешни, и второ - последвани от други ходове, с които напрежението се покачва, а публиката остава принципно доволна.

Сред многото лица на Марк за Есен/Зима 2015 като втора в списъка се появи 14-годишната Уилоу Смит, суперартистична и интересна както всеки път /да й се ненадяваш на младостта/; остава да видим какво следва нататък.

Многообещаваща беше и речта на самия Джейкъбс, с която той съпроводи снимката на Уилоу в профила си: «От момента, в който двамата с Юрген Телър през 1998-ма снимахме първата кампания с Ким Гордън на сцената в наша рокля, предпочитам да работа с хора, които ме вдъхновяват... За тези години снимахме невероятно количество най-различни и много талантливи приятели, които безмерно уважавам: Виктория Бекъм, София Копола, Майли Сайръс, Дакота Фанинг, Джесика Ланг, ... Кейт Мос, Шарлот Ремплинг, Уинона Райдър, Стефани Сиймур, Руфъс Уейнрайт — и това са само няколко от имената. За красотата, стила и таланта няма възраст».

More Други