Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 8.06 - 14.06

Спечели 2 билета за Bansko Beat Fest

Спечели 2 билета за Bansko Beat Fest

All About Life преди 8 години

Зимната столица на Балканите и на път да се сдобие с нова титла. Курортът с право може да бъде обявен за фестивален център на лятото, предвид амбициозната и наситена с прояви културна програма за летните месеци.

Старт на летните музикални събития ще даде балканският фестивал Бохеми Фест, който е насрочен за 26 и 27 юни, а след това звездното стълпотворение ще продължи и през юли, когато Bansko Beat фестивала ще събере любителите на съвременната музика на ръба на планината - кабинката в Банско. Присъствието си вече са потвърдили утвърдени имена като Джеймс Артър, Ма Каламити, Сам Фелд, Little Dragon и др., като шанс да се изяви в рамките на фестивала ще получи и българска група, непозната на широката публика, която ще стане ясна на 1 юли

Bansko Beat фестивалът ще се проведе на 10-11 юли, 2015 г., а организаторите от „Бохемия Ентъртейнмънт“, обещават хиляди незабравими емоции точно под звездите!


 

И понеже ViewSofia се опитва да те направи съпричастен с всичко, което се случва в културния афиш в страната, а Bansko Beat е сред най-добрите случвания в близките 150 километра, няма как да пропуснем дa зарадваме някой от нашите читатели с двоен билет за тази лятна приказка.

Ела под звездите и виж звездите на Bansko Beat Music Experience! Сподели в коментар коя е любимата ти песен на шведската банда Little Dragon и можеш да спечелиш два билета за фестивала!

Имаш време точно до 30 юни, когато измежду всички оставили своя коментар ще изберем един, който ще има възможността да заведе приятел на страхотния фестивал.

Късмет!
 


Организаторите на BANSKO BEAT – MUSIC EXPERIENCE решиха да направят фестивала напълно безплатен за посетителите. Всички закупили билети за фестивала от мрежата на „Ивентим” ще могат да получат парите си обратно на касата, от която са ги закупували. Ако билетът е закупен онлайн, връщането става от централния офис на „Ивентим” в София на адрес: гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет.2, ап. 3.


 

More from View Sofia

More All About Life