Следва

Йогурт със сос от боровинки

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Екатерина

Ето че отново дойде това време от годината, когато със свръхсладостен пламък се втурваме към дългоочакваното и сънувано лято...

All About Life преди 8 години

Ето че отново дойде това време от годината, когато със свръхсладостен пламък се втурваме към дългоочакваното и сънувано лято. Готови сме да пропътуваме знайни и незнайни дестинации заради самата тръпка на горещата слънчева ласка, гъделичкащия сетивата пясък и прохладния коктейл с дъх на авантюра.

Такъв е и сценарият за всеки един предстоящ уикенд, като ще си го направим малко по-дълъг от обичайния, например поне три нощи с музика и разбуждаща сетивата спонтанност и достатъчно часове на плажа за закачливи тен разлики. Той често ще е импровизиран в последните часове на деня и с жажда ще ни води към кратко, но пълноценно презареждане.

Пет от нас, редакторите на ViewSofia, събират най-необходимите, любими и често дори налудничави и прекалени неща, които обаче си остават наш отличителен почерк, в по един красив, лъскав, секси и надежден куфар Samsonite, който ще ни придружава вярно от точка до точка цял сезон и много след това.

Вече видяхме какво сложиха в своя Samsonite Габриела и Пламена, а днес, съвсем нахално, надникваме в куфара на Екатерина!

ЕКАТЕРИНА



Когато тръгвам на път,  планирам по една визия за всеки ден и всяка вечер и вземам няколко допълнителни basic неща, за всеки случай. Това са винаги бял Т-шърт, бяла риза и дънки в къс или дълъг вариант, в зависимост от сезона.

Когато е само за уикенд на морето, основните ми обувки са плажните. Извън тях, за вечер, нося само едни, но универсални – удобни платформи в телесен цвят.  За вечер вземам още синя лятна рокличка с прорези на талията и гол гръб, пола на дребно каре в актуалния жълт цвят и лека памучна риза, имитираща деним.  Държа на плажните тоалети – те задължително включват бяла памучна рокля, ленена туника и ултра къси ретро шорти към целия ми бански.

Задължителните аксесоари за плажа – слушалки, слънчеви очила и шапка. Като добавим и книга и Somersby нар в ръка, идилията е пълна!

Козметиката, независимо дали пътувам за дълъг уикенд или за седмица, е една и съща – мляко, тоник, околоочен крем, дневен крем...  Държа на нея!  През лятото косата ми има силна нужда от ревитализация и затова задължително вземам шампоана Приорин за изтощена коса. На плажа се мажа със слънцезащитно олио с висок фактор на всеки два часа, а то е La Roche-Posay. Предвиденият грим за летните вечери не е много – ограничавам се до палитра с всичко необходимо, като добавям само балсам за устни и спирала.



Ето го и пълния ми списък:

Взети от стария гардероб на мама - бял памучен Т-шърт, бяла копринена риза, къси панталонки на райе
Туника от лен и памук в цвят праскова Sash
Бяла памучна рокля Maison Martin Margiela
Жълт бански Etam
Цял черен бански Jucy Couture
Синя рокля Zara
Чехли за плаж Vince Camuto
Слушали Friends
Очила Balmain
Шапка Oviesse
Къси дънкови панталонки с дантела Silvian Heach
Жълта пола Rush
Сандали на платформа See by Chloé
Слънцезащитно олио La Roche-Posay
Шампоан и хранителни добавки Приорин
Парфюм Roberto Cavalli
Мляко, тоник, околоочен крем, дневен крем, крем за след слънце, палитра, балсам за устни Oriflame
Somersby с вкус на нар
Книга „Герой по неволя“ на Марио Варгас Льоса

 

More All About Life