Следва

И Аманда Сейфрид с нова прическа

Принцеса Шарлот и принц Джордж в мил първи кадър заедно

Британското кралско семейство публикува първите официални снимки на едномесечната принцеса Шарлот...

People of art преди 8 години

Британското кралско семейство публикува първите официални снимки на едномесечната принцеса Шарлот и те, признаваме си, наистина ни умилиха.

На кадрите, направени от самата херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън в жилището на семейството в Източна Англия, виждаме брат и сестра в топла прегръдка, като на един от кадрите принц Джордж целува по челото сестра си Шарлот.

Принцесата е с бял пуловер, принцът също е облечен в бяло и двамата са наистина мила картинка, за щастие на целия английски народ.



Британското кралско семейство може да се възползва от услугите на всеки водещ световен фотограф, но принц Уилям и съпругата му Кейт продължават по-неформалната традиция, започната преди две години с първата официална снимка на принц Джордж, направена от дядо му Майкъл Мидълтън.

Припомняме, че приказната Шарлот беше родена на 2 май и е четвърта в линията за наследяване на трона.



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра