Следва

Цялото семейство Джоли-Пит тръгна на ваканция във Франция

Фестивал на цветовете - най-цветното парти на годината се завръща

Датата, на която София ще бъде залята от цветен прах и музика, е 20-ти юни 2015 г. , а локацията е на открито пред зала Арена Армеец...

Events преди 8 години

Фестивал на цветовете бе едно от най-иновативните, очаквани и забележителни събития в България през 2014 г. Първото му издание оцвети София на 21.06.2014 г. и събра повече от 4 000 фена на столичния стадион "Академик". Изнанада за всички бяха и гостуванията на фестивала в Бургас и Пловдив, където повече от 2000 души се радваха на цветните облаци, еуфорията и позитивната енергия на една от най-древните традиции на Индия, празнуваща равенството между хората, доброто, любовта и красотата на живота. Гости на трите събития бяха български и чужди артисти, сред които беглийските резиденти на Tomorrowland Festival The Offenders и Don Cabron & Capsar, любимецът на българската аудитория DJ SASH!, естонците от Indivision, а също и родните представителите на клубната, електронна и поп сцена Camp Sessions, DJ Vida, Rud Fellah, Digital Sound, Stoyan, Веси Бонева, Михаела Филева, Дивна и култовият хост Don Eddy.

ФЕСТИВАЛ НА ЦВЕТОВЕТЕ СЕ ЗАВРЪЩА И ПРЕЗ 2015 г., а първите участници във второто издание на най-цветното парти са едни от най-обичаните хип-хоп изпълнители на България - "Ice Cream", Спенс, "The Top Stoppers", както и новата легенда в електронната музика Cooh vs Balkansky. Водещ на събитието ще Дон Еди Казасян. За втора поредна година към цветното изживяване ще се присъединят и "The Offenders".

Те ще се качат на сцената на 20 юни пред зала "Арена Армеец". Феновете на холи-традицията ще се вихрят на 16 декара площ на открито. Организаторите на събитието, пресъздаващо индийския цветен празник, и тази година обещават много пъстри и емоционални изживявания. 



Фестивал на цветовете е най-пъстрият и позитивен начин да стартитрате вашето лято! Билети можете да намерите тук >>>

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?