Следва

Men's Exhibit: 20 шведски бранда, които е добре да знаем

На лов! Из София, за бански, бански, бански...

След обширен преглед определихме и задължителните за прекрасна плажна визия модели: висока талия и флорални мотиви; райета; металически отблясъци; мотив на точки и побъркващо свежи етно принтове...

Shopping преди 8 години

Пазаруването ни поддържа живи. Клише е, но осмислено, че и проверено. Без да сме фенове на шопинга заради самия шопинг, все пак си признаваме, че имаме нужда от него. Разбира се, стараем се да извлечем най-доброто от това така приятно занимание, като плануваме, обмисляме и премисляме всяка една покупка. Винаги се допитваме до тенденциите, а останалата, най-сладката, част от голямото ловуване оставаме на настроението, защото, макар и нестабилно, то често ни води до неочаквани модни върхове.

Дотук ви показахме находките си от обиколките из града за дънки, бельо, връхни дрехи, рокли, гащеризони и къси панталонки, а днес продължаваме с най-важната покупка за галещите слънчеви лъчи и морски бриз - банския костюм.

Хубаво е, че ограничения откъм внушение, цвят, материя и прочие няма никакви, което ни предразполага и към пълно модно умопомрачение, разпростиращо се в рамките на един дълъг следобед, няколко кафета, двама изтощени редактори и Сердика център като отправна точка.

След обширен преглед определяме задължителните за прекрасна плажна визия модели: висока талия и флорални мотиви; райета; металически отблясъци; мотив на точки и побъркващо свеж етно принт.



149.80 лв. от Bra Clinic

Първите си стъпки за плажната подготовка правим в магазина на Bra Clinic, където се спираме на модел с висока талия, винтидж звучене и очарователен флорален принт. Пробваме го набързо и решаваме, че не бива да подминаваме толкова ярък и кокетен модел. Първата покупка е отбелязана.


99.80 лв. от Bra Clinic

Райетата са задължителен мотив този сезон не само при банските, но и по всеки друг елемент от летния гардероб. Когато обаче те са съчетани с топло оранжево и тюркоаз, комбинацията става неустоима, поне за нас, със сигурност.


149.90 лв. от Triumph

Металическите отблясъци при банските това лято са повече от задължителни, а женствеността на целия бански е невъзможно да се опише с няколко изречения. Като олицетворение на желанията си попадаме на това съвършенство с етикет Triumph. Един поглед е достатъчен, а приказките са излишни и бележим покупка номер 3, за щастие.


119.80 лв. от Lisca

Графичният черно-бял мотив винаги е шик, а и ще стои очарователно на целунатата от слънцето кожа. Плануваме да съчетаем това съкровище още идния уикенд с oversized черни очила и дантелено кимоно.




135 лв. от Lisca

Отново в духа на металическата хубост и силните акценти се спираме на този сет от две части с твърда чашка. Признаваме, може би имаме изразени пристрастия към приглушените тонове този сезон, но пък ни харесва и не съжаляваме. Взимаме го без много да му мислим.



79 лв. и 59 лв. от Palmers

Всички вече знаем за тежестта, която морско синьото носи този сезон. Затова и ние като модни хора направо сме длъжни да го поразходим по Черноморието. Очаровани сме не само от цвета, но и от симпатичния мотив на точки на този комплект. 

С пълни торби, сетни сили и поолекнали портфейли потегляме обратно към редакцията, за да обсъдим резултата от поредното проучване къде, какво и защо заслужава вниманието ни по софийските магазини. С почти изтъркани от вървене токчета обаче спираме пред магазина на Etam, който нахално ни отклонява от пътя ни. Влизаме, уж за малко...


59 лв. и 39 лв. от Etam

След като толкова време говорим за бохо вълната, би било редно да я приложим и на плажа. Поне така се утешаваме една друга при вида на всички покупки дотук и този сет с етно принтове. Очевидно знаем какво да си кажем, за да не съжаляваме ни най-малко след поредното шопинг попадение. 


59 лв. и 39 лв. от Etam

Мотивът на точки рядко идва в повече и ние отдаваме непреходния му чар на ретро очарованието, което винаги е добре дошло. С малко pin up настроение и много закачки бележим и последната, 8-ма покупка за деня. 

Да ни е честита! И тя, и останалите. Сега вече Life is a BEACH! 

More Shopping