На лов! Из София, за бански, бански, бански...

След обширен преглед определихме и задължителните за прекрасна плажна визия модели: висока талия и флорални мотиви; райета; металически отблясъци; мотив на точки и побъркващо свежи етно принтове...

Пазаруването ни поддържа живи. Клише е, но осмислено, че и проверено. Без да сме фенове на шопинга заради самия шопинг, все пак си признаваме, че имаме нужда от него. Разбира се, стараем се да извлечем най-доброто от това така приятно занимание, като плануваме, обмисляме и премисляме всяка една покупка. Винаги се допитваме до тенденциите, а останалата, най-сладката, част от голямото ловуване оставаме на настроението, защото, макар и нестабилно, то често ни води до неочаквани модни върхове.

Дотук ви показахме находките си от обиколките из града за дънки, бельо, връхни дрехи, рокли, гащеризони и къси панталонки, а днес продължаваме с най-важната покупка за галещите слънчеви лъчи и морски бриз - банския костюм.

Хубаво е, че ограничения откъм внушение, цвят, материя и прочие няма никакви, което ни предразполага и към пълно модно умопомрачение, разпростиращо се в рамките на един дълъг следобед, няколко кафета, двама изтощени редактори и Сердика център като отправна точка.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.