Следва

Фрида Джанини се омъжи в рокля Valentino

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Или ние не разбираме, или това е самоцелна провокация без дори грам идея, поне от мъничко уважение към публиката...

All fashion преди 8 години

Модни жертви

Подобно на всички други награди и тези на Тони за театрални отличия взеха своите модни жертви. Не че не сме го очаквали, но все пак сме доста смутени от някои стилистични решения...

Амбър Валета (на снимката горе) и подобието й на рокля ни напомни за нещата, които тийновете харесваха преди около 10 години. Спомняме си, веещото се парче плат бе считано за доста шик тогава, но сега ни ужасява и се питаме как е възможно това?



Не е лесно да носиш тежка червена рокля и да изглеждаш невероятно, дори и да се казваш Роуз Бърн. Красивото иначе творение на Delpozo, би изглеждало повече от добре на по-високо момиче със семпъл грим и прическа, както можем да видим и на снимката от есенното ревю на бранда. За разлика обаче от този пример, австралийската актриса избра червени устни и къдри, а недотам високият й ръст допринесе да изглежда като затворена в кутия.

Канадската певица Kiesza успя да събере множество смутени погледи с причудливия си аутфит, но това видимо не я смути. Изглежда и тя се е пуснала по течението на прозрачните рокли, но, признаваме, тази определено е най-оригиналната от всички. На нас лично ни прилича на проект от час по труд и техника, изобразяващ скелет на динозавър, а грозните сандали изобщо отказваме да коментираме.

Хайлайф а ла Евгени Минчев

Така нареченият ни хайлайф си направи нова и още по-кичозна сбирка, но, този път, поводът не бяха модни награди, а рожденият ден на Евгени Минчев. Както се предполага, мястото на събитието - хотел Балкан преливаше от "звезди", кой от кой по-колоритни: чалга певци; госпожици, носещи титла с "Мис" отпред; журналисти и още други знайни и незнайни персони. Партито е било напълно съобразено с "интересния" стил на рожденика, а нашият вече "любим" детайл от въпросната вечер са картичките, изобразяващи Минчев като малък, поставени на всяка маса.









Майли и прасето за Paper Magazine

За пореден път в рубриката ни с недомисилици е всячески опитващата се да скандализира света Майли Сайръс. Е, получава й се и не е първата, нито последната звезда, която се появява гола наляво и надясно с ясно съзнание и цел да бъде оплювана в името на PR-a. Но при Майли истински дразни усещането, че скандалността е самоцел и просто се правят неща, които са провокативни без абсолютно никаква идея. Ярък пример за това – корицата й за последния брой на “Paper”. Изглежда Майли се опитва да се конкурира с Ким Кардашиян, която направи опит да „счупи интернет“ с надупената си корица за Paper през ноември миналатa година. Там все пак има някаква, макар и абсурдна, идея зад провокацията – дупето на Ким е световноизвестно, тя наистина чупи мрежата с количеството си фенове и врагове в социалните мрежи. Но какво прави Майли?! Просто се появява гола и в кал с осиновеното си прасе на корица под надслов „Използвай гласа си“? Или ние не разбираме, или това е самоцелна провокация без дори грам идея, поне от мъничко уважение към публиката.


"Голямата новина" на Бионсе

Вчера, Бионсе, обявена за една от най-влиятелните жени в Америка, съобщава в Инстаграм, че има „големи новини“. Това предизвиква абсолютна треска сред многомилионната й фен база, която очаква нов албум, втора бременност или нещо подобно. Но, когато истинската новина се появява, разочарованието е повече от голямо. Оказва се, че важното събитие е нейната отслабнала фигура, която тя представя със серия снимки по бански. Кадрите са съпътствани от новината, че певицата минава на веганска диета. Феновете са язярени първо, защото „голямата новина“ не е чак толкова вълнуваща, но и защото намират новата диета на Бионсе за някак лицемерна при можеството й снимки с огромни бургери, някои от които съвсем скорошни. Може би този път певицата прекали пред милионите си феновете, създавайки толкова голямо очакване, за да покаже, че била отслабнала.





 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.