Следва

Надежда е Pretty in the City момичето на месеца на L'Oréal и ViewSofia!

Как кожата се влюби във водата: Мицеларна вода URIAGE

КАК КОЖАТА СЕ ВЛЮБИ ВЪВ ВОДАТА…

Hair преди 8 години

КАК КОЖАТА СЕ ВЛЮБИ ВЪВ ВОДАТА…

Разпознавана от клетките като собствена течност, тя е с много богат и балансиран състав и изключителна способност да успокоява, хидратира и защитава, дарявайки всяка частица от вашата кожа с красота. Коя е тя?

Термалната вода URIAGE или иначе казано – ВОДАТА НА КОЖАТА. Извор на ежедневна грижа за здраве и красота и основна активна съставка във всеки продукт на френските лаборатории, Термалната вода URIAGE e изотонична и действа в пълна хармония с кожата.

Белязан с тази неповторима термална концепция е и нашият нов летен фаворит на 2015-а – Термална Мицеларна вода Uriage.


 
Термалната вода на URIAGE e изотонична и в пълна хармония с кожата. Разпозната от клетките като собствена течност, тя е с много богат и балансиран състав, и способност да успокоява, хидратира и защитава, подсилвайки бариерата на кожата. Активна съставка във всеки един продукт на URIAGE, с изключителни анти-оксидантни свойства, тя е извор на ежедневна грижа за здраве и красота.

ВСЕКИ ТИП КОЖА ИМА СВОЯТА ВОДА

За дамите с нормална до суха кожа…


URIAGE създаде Термална мицеларна вода, съчетаваща в себе си уникалните състав и свойства на Термалната вода URIAGE и почистващата сила на мицелите. Водата нежно и перфектно почиства кожата и отстранява грима и замърсяванията от лицето и околоочния контур до последната частица. Екстрактът от червена боровинка притежава изключителна антиоксидантна и защитна сила, дарявайки кожата с незабавно усещане за свежест. За гладка, еластична и кадифена кожа – с един жест, без изплакване.

За тези с чувствителна кожа, склонна към зачервяване…


С отлична толерантност, дори в деликатната зона на околоочния контур, Термалната мицеларна вода хидратира и тонизира кожата, придавайки незабавно усещане за свежест. Екстрактът от кайсия, включен във формулата, възстановява, защитава и успокоява кожата. Дори и най-чувствителната кожа е успокоена, мека и кадифено гладка, а дискомфортът и зачервяването - отстранени!

Както и за всеки с комбинирана към мазна кожа


Отстранява ефикасно, дори и водоустойчивия грим, спомагайки за биологичното регулиране на количеството и качеството на себума, предотвратявайки запушването на порите. Благодарение на съчетанието на Термална вода URIAGE и екстракт от зелена ябълка, продуктът защитава кожата и придава матиращ ефект. Порите са свити, а кожата - идеално почистена !

А вие кой тип URIAGE момиче сте? Още ценна инфо - на Uriage Bulgaria.
 


Двете илюстрации на Uriage дължим на MademoiselleStef X Uriage collaboration on http://www.mademoisellestef.com

 

More from View Sofia

Животът и голямата любов на Ести Лаудер - жената, която завинаги промени света на красотата

Celebrity beauty преди 4 години

Архивна история за красотата, успеха, мечтите и визията, придаващи смисъл на живота (дата на публикуване 14.06.2011г.), значима в исторически план колкото и ролята на самата й носителка в контекста на бюти и козметичната индустрия. За историята на живота на Жозефина Естер Менцер и голямата й любов Estée Lauder, четем в редовете по-долу.

Тържествена черна рокля: 10 топмодела в черно на бала amfAR в Кан

All fashion преди 1 година

МЧР, т.е. малката черна рокля, знаем, е задължителна във всеки приличен базисен гардероб. Когато обаче опре до тържественост, МЧР придобива дължина, прибавя към себе си специфика, става по-интересна и секси и, в крайна сметка, се превръща в звездата на вечерта. Любимият цвят за пореден път блести на "диамантената" пътека на главното светско събитие на филмовия фестивал в Кан 2022.  

More Hair