Следва

Сладката FOXES е лице на есенната колекция DIVIDED от H&M

Фрида Джанини се омъжи в рокля Valentino

Бившият творчески директор на Gucci, Фрида Джанини, най-после се омъжи за партньора си Патрицио ди Марко...

All fashion преди 8 години

Бившият творчески директор на Gucci, Фрида Джанини, най-после се омъжи за партньора си Патрицио ди Марко, който пък доскоро бе изпълнителен директор в компанията. А роклята, която дизайнерката избра бе Valentino.

Всъщност това не е учудващо, предвид, че в края на 2014 двамата бяха уволнени от Gucci след година на слаби продажби. Джанини бе поканена да остане до февруари 2015, за да бъде завършено всичко около есенната колекция, но дизайнерката пожела да си тръгне почти веднага и бе заместена от Алесандро Микеле, до преди това директор на отдел аксесоари.

Докато професионалният живот на Фрида и Патрицио е в трусов период, в личния нещата изглежда са розови. В петък, двамата италианци се ожениха в Рим. Креативните директори на Valentino, Мария Грация Кюрии и Пиерпаоло Пичоли, които са близки приятели на Джании, създадоха рокля специално за случая. Дизайнерите споделиха скици на бледорозовата рокля с дълги ръкави, дантела и много прозрачни елементи в Инстаграм страницата на Valentino. А, за да бъде моментът още по-очарователен, създадоха и съответсваща рокля за дъщерята на Фрида и Патрицио, Грета.





More All fashion