Следва

Великите овесени ядки в кратки факти

Кои са печелившите в конкурса на Teo Bebe

Кои са печелившите в конкурса на Teo Bebe

All About Life преди 8 години

Преди точно една седмица, само един ден след Празника на детето, обявихме начало на конкурса на любимата ни детска марка Teo Bebe, в който ви предизвикахме да ни разкажете за премеждията по време на къпането на вашето детенце. Получихме много симпатични и сладурски историйки за още по-сладурски дечица и ако трябва да проведем статистика за това дали децата обичат да бъдат къпани, или не - оказва се, че всички малки съкровища се наслаждават на 100% на “спа процедурите”, които мама и тати им предоставят.

Вашите весели разкази, придружени със снимки, определено ни накараха да се усмихнем, представяйки си тези любими моменти на близост с най-скъпите ни същества на света. Затова сега, след като избрахме десетимата печеливши, споделяме с вас освен техните имена и техните истории.

Диляна и сладкият Макси

Това е едно от първите удоволствия, до които се докосна Макси. Той беше, а и все още е, много капризно и ревливо бебе, но всичко това остава в миналото всеки път, когато влезе в коритцето. Е, нещата не стоят така, след като излезем от него и обикновено си му дръпва един рев, ей така, профилактично. Но що се отнася до целия ритуал в банята... голям кеф му е и пада едно ритане в коритото, докато не изплиска цялата вода навън.

Аделина и малкият Браян

Двегодишният Браян е абсолютен фен на къпането (в корито, в баня, вана, басейн, море). Всяко плицикане във вода е истинско удоволствие, а когато е гарнирано и с пяна - няма излизане, часове би изкарал.

Г-жа Василева и малкият Марти

Изпращам ви снимка на моето щастливо хлапе Марти извън банята. Той обожава водата в басейна си и мисля, че това си личи. Може да стои там цял ден и е щастлив докато не изплиска цялата вода... Играе, лежи, пече се и все във водата.

Галина и малкият Митко

Казвам се Галина Колева, а това е моят чаровник - Митко! От бебе обожава водата, никога не сме имали проблеми с къпането. Постоянно сме във вода лятото - било то в басейна или с водния пистолет! Може би роля играе и неговата зодия-водолей. А Тео Бебе ни съпътства в къпането и игрите от самото начало вече 7 години!

Диана и малкият Дамян

Макар и съвсем прясна майка (бебчето ми е на 20 дни) реших и аз да се включа в играта ви.

Моят Дамян определено обича да се къпе. Дори в дни, когато е неспокоен и мрънка по цял ден... вечер с баща му щом го сложим под течащата струя на чешмата, (засега така го къпем, тъй като пъпчето още не е зараснало) веднага се успокоява и спира всякакво съпротивление. Разбира се, докато го къпем винаги му говоря колко е прекрасен и добър и ако започне да недоволства му обещавам много гушкане след банята. От гласа на мама винаги се успокоява. Още е много малък, за да забележи играчки, но чакам с нетърпение времето, когато ще го радвам с разни патенца и зайчета във ваната, която сме му приготвили щом мине някой и друг месец. Изпращам една от любимите ми снимки, правена непосредствено след баня. Все пак трябва да отбележа, че се роди с доста дълга коса.

Радвам се на хубавата Ви игра и Ви желая много успехи в бъдеще!

Боряна Игнатова и нейният мъник Ико

Това е Ико, който от много мъничък обожава плацикането в банята. Колкото по-напоително, толкова по-добре.
Никога не сме имали проблеми с влизането в банята, освен в случаите, когато ни люти на очите от неправилно избран шампоан. Проблем, който знам, че с Тео Бебе няма да имаме. Благодаря ви за хубавата инициатива!

Луси Петкова и двамата й сина

Здравейте! При мен имам помощник, по-големият ми син се къпе с малкия, като ги контролирам и помагам в къпането, но ги оставям и да си поиграят. Не се крият и не се налага да ги залъгвам, даже напротив, много им харесва и трудно ги изкарвам от банята, особено през лятото. Малкият го водя на басейн от около 6-месечен, защото е много полезно за развитието.

Мариета и малкият Мартин

Здравейте, приятели. Прекрасни са продуктите на Тео Bebe и затова с огромно удоволствие ще се включа в този воден епизод. Моят син се казва Мартин и обожава водата. Огромно удоволствие му доставя да се плиска и играе във водата. Особено се чувства щастлив, когато правим летните си слънчеви бани на открито с прекрасна слънчева вода. От старите хора съм чувала, че тя калява и прави децата по-силни и здрави. Изпращам ви снимка на едно щастливо дете, което обича безкрайно игрите във вода.

Теодора и малкият Иван

Здравейте, това е синът ми - Иван, който обожава къпането. За него то е един своеобразен ритуал, в който задължително присъстват патето, Ежко и слончето. В коритото започва голямото плискане и забавление, след което, разбира се, и мама е малко поизмокрена, но и на нея също й е забавно!

Донка Енева и нейният мъник

Здравейте, ето и снимката на моя мъник след баня. Може би това е едно от любимите му неща вечер преди да си легне. В момента е на 2г. и 10 месеца и обожава да се чипка във ваничката си. Още когато беше бебе, не сме имали никакви проблеми с къпането. Той стоеше мирен и кротък, а ние с татко му го поливахме с вода. Когато влизаме в банята, около нас е пълно с играчки (кофички, лопатки, патета... каквото си помислите), защото и той изявява желание да къпе някого, а и така къпането става по-забавно. Правим си сапунени балончета и се смеем всички заедно.


Честито!

Очакваме победителите да се свържат с нас на редакционните ни телефони до 13 юни, включително, за да уточним начина на получаване на наградите.

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.