Следва

Личните ми Prada, Fendi, Louis Vuitton - кои са царете на модната персонализация

Б като Библия, Б като Блог

Изкуство, което влиза в съзнанието ти и не си тръгва оттам, докато не запечата някой ярък образ изпълнен с множество детайли и сътворил един паралелен свят на имагинерна лудост...

All fashion преди 8 години

Le Boyfriend

Момчешко. И с финес. Ризите, сандалите и бойфренд дънките крещят лято, преди да сме го осъзнали. А ние ги слагаме в куфара и заминаваме без много ясна посока, само с мисълта за един истински летен трип, в който сменяме мястото на нощувка всеки ден. 







sincerelyjules.com

Ние сме... природа








Мултисерийната фотография ни дава възможност да създаваме светове пред погледа на фотообектива. Приказни светове. Кристофър Риландър ни връща обратно към корените ни, към природата и чистата връзка на човека с нея с тази завладяваща поредица. Красиво е да си го припомним по този начин.

fashion-artexpression.com

Тайната градина




 


Флорално, живо и свободно падащо. Новото мото при търсене на рокля този сезон. Да се чувстваме комфортно в кожата си. И в дрехата, която я обгръща. С любов...

thecherryblossomgirl.com
 
Вдъхновение в бяло





 





Нюанси на бялото във всичко заобикалящо. Слонова кост, шампанско, екрю. Цяла симфония, за която тайничко вссяка от нас си мечтае. Кой е  казал, че една съвсем случайна сватба не може да е извор на вдъхновение и че не може да ни накара да мечтаем при вида на това вселенско спокойствие и щастие, което се излъчва от снимките. 

dustjacket-attic.com

Противоположностите се привличат








Изкуство, което влиза в съзнанието ти и не си тръгва оттам, докато не запечата някой ярък образ изпълнен с множество детайли и сътворил един паралелен свят на имагинерна лудост. Дани Оконър е потърсил вдъхновение и инспирация в неща, които на пръв поглед нямат общи допирни точки, но ги е разположил на платното в една хармония, надминаваща границите на възможното и разбираемото.

fashion-artexpression.com

More All fashion