Следва

Дженифър Анистън в реклама на минерална вода

SoReadable: "СриЧаМе"

По случай официалното начало на лятото и идващата с него жажда, домакините от зелената къщичка са ни подготвили разхлаждаща глътка литература...

Books преди 8 години

По случай официалното начало на лятото и идващата с него жажда, домакините от зелената къщичка са ни подготвили разхлаждаща глътка литература. Формата е SoReadable или за все още непросветените - ежемесечната поредица от литературни четения в уютна атмосфера и любима част от културната платформа на SOHO.

На 17-ти юни Йордан. Д. Радичков, Георги Златков и Мина Стоянова ще посричат за вас. И не за друго, ами просто защото така им харесва. Така – на срички – ще се опитат да разкажат няколко истории, които дори може да се
харесат. Кои са те? Те са трите срички, както и много други срички.

„Малка човешка мелодия” е дебютната книга на Йордан. От корицата й ни гледа славей, който обаче няма да извади от шапката си заек, ами 29 къси разкази. Разкачи, които крият вълнуващи истории - изживяни или уловени през приемника, които по някаква случайност звучат добре и на срички.

Мина е щипката поезия и вълшебство в тяхната Троица. С първата си книга „Градове сме, а после пустини” през 2010 г. провокира толкова, че всеки притихнало моли да посрича още малко. Тя ще се изяви в акомпаниментa oт китарата на Антоан Дойчев - Диаманта от romantik noise.

Георги пък някак неусетно и с финес ще успее да бръкне в душите на слушателите. Сричането му оставя драскотини. Повярвайте на думите на домакините - не случайно канят Дани и Георги за втори път.

„Гра“ - Йордан Д. Радичков
„Ра“ - Георги Златков
„Си“ - Мина Стоянова

Носете си удобни дрехи и заповядайте в градината на SOHO - там под залязващото слънце и плачещата върба с все щурците. Входът си е както обикновено свободен.

More Books