Следва

Разменяме три летни мечти за LG G3

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Мирела

Ето че отново дойде това време от годината, когато със свръхсладостен пламък се втурваме към дългоочакваното и сънувано лято...

All About Life преди 8 години

Ето че отново дойде това време от годината, когато със свръхсладостен пламък се втурваме към дългоочакваното и сънувано лято. Готови сме да пропътуваме знайни и незнайни дестинации заради самата тръпка на горещата слънчева ласка, гъделичкащия сетивата пясък и прохладния коктейл с дъх на авантюра.

Такъв е и сценарият за всеки един предстоящ уикенд, като ще си го направим малко по-дълъг от обичайния, например поне три нощи с музика и разбуждаща сетивата спонтанност и достатъчно часове на плажа за закачливи тен разлики. Той често ще е импровизиран в последните часове на деня и с жажда ще ни води към кратко, но пълноценно презареждане.

Пет от нас, редакторите на ViewSofia, събират най-необходимите, любими и често дори налудничави и прекалени неща, които обаче си остават наш отличителен почерк, в по един красив, лъскав, секси и надежден куфар Samsonite, който ще ни придружава вярно от точка до точка цял сезон и много след това.

Вече видяхме какво сложиха в своя Samsonite ГабриелаПламенаЕкатерина и Миглена, а днес, съвсем нахално, надникваме и в последния редакторски куфар. Този на Мирела! 

МИРЕЛА



По това време на годината моите уикенд бягства най-често ме отвеждат на морския бряг, в различни кътчета на нашето черноморие и точно на тази подробност е посветен и целият ми багаж, който любимият ми цветен куфар побира.

За морско бягство задължително си взимам поне две летни и ефирни рокли, в конкретния случай - една дълга до земята с тропически цветен принт, обличам си я вечер, докато пия коктейл на някой плажен бар. Другата е късичка и черна, украсена с етно мотиви за през деня. И двете съчетавам с късо дънкови елече, ако има нужда.

Никъде не тръгвам и без къси дънкови панталонки, тези са ми любими с всичките цветни и забавни камъчета. Компания им правят няколко задължителни basic елемента - винтидж бяла и ефирна риза, абсолютно задължителна; страхотна блуза на райе, която ме кара да се чувствам като моряк и която съчетавам с красив бял блейзър.

Стигаме и до любимата ми част от всяко морско пътуване - плажа и любимите ми бански костюми. Пристрастена съм към тях и винаги, дори, когато съм само за уикенд време някъде, взимам поне два със себе си. В случая - цял бял с много изрязани елементи, който обичам да съчетавам с къси панталонки, когато отивам на някое плажно парти; и друг - много розов и много изрязан, за да събера колкото се може повече тен. Защото кой не обича кожата си шоколадова?

Разбира се, всички, но не и без правилната защита. А аз имам перфектната и мога да потвърдя, че съм влюбена в слънцезащитното олио на La Roche-Posay. Хем спомага за любимия бронзов загар, хем ме пази да не изгоря с високия си фактор! Какво повече може да иска човек, освен да намери подобен пазител и за косата си, която ежедневно се изтощава от слънчевите лъчи. Решението е ясно и се крие в ревитализаращият шампоан на Priorin, който се грижи старателно затова тя да остане копринена и красива дори и в екстремни морски ситуации.

Под слънчевите лъчи приятна следобедна компания ми правят още плетената шапка и освежаващия сайдер Somersby, който точно за лятото идва с аромата на нар. Лежерно си го пийвам под чадъра, докато чета Ерих Мария Ремарк и неговия "Живот на заем", и си мисля наум, че на това хората му казват истински релакс.



Ето го и пълния ми списък:

Забавна черна рокля, H&M
Дълга рокля, Noisy may
Къси панталонки, Lee Cooper
Винтидж бяла риза
Блейзър, H&M
Сив тишърт
Блуза на райе, отново H&M
Бял бански, Etam
Розов бански, Rip Curl
Дънково елече, Bershka
Сандали, Oysho
Плетена шапка
Плажна кърпа с птички
Слънцезащитно олио, La Roche-Posay
Шампоан, Priorin
Лосион за след слънце, Oriflame
Фон дьо тен и пудра, и двете L'Oréal.
Somersby с аромат на нар
Скицник, за внезапно вдъхновение


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.