Следва

Джиджи Хадид отмъкна бившия на Тейлър Суифт

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Ако има причина, която да накара физичните закони да спрат да работят, за да се понесем в безтегловност и да се реем волно по-леки и от перца, то това може да е само доброто кино...

Movies & TV преди 8 години

Ако има причина, която да накара физичните закони да спрат да работят, за да се понесем в безтегловност и да се реем волно по-леки и от перца, то това може да е само доброто кино. И макар да не се случва наистина, определено усещането е точно това.

Ето защо горещо препоръчваме, още от утре да стартирате уикенда с новите филми на голям екран. Ние, признаваме си, започнахме дори по-отрано с лентата "Любовни войни", която бихме гледали отново. Но така е с голямото кино... завладяващо, пристрастяващо и както вече казахме ни оставя с едно леко и приятно чувство чак до другия уикенд, когато ще ни залее нова вълна приятни емоции, защото няма да пропуснем да отскочим до киносалона за едно, две филмчета.

Междувременно да си припомним какво не сме гледали (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4) и защо да не запълним някоя и друга свободна минута и през седмицата. Заслужава си!

Да видим и защо:

"Джурасик свят" ("Jurassic World")

Актьорите: Кейти Макграт, Винсент Д'Онофрио, Лорън Лапкус, Омар Си, Б. Д. Уонг, Ирфан Кхан, Крис Прат, Ник Робинсън, Джейк Джонсън, Джуди Гриър, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс

Режисьорът:  Колин Тревъроу

Сюжетът: Действието на “Джурасик свят” се развива 22 години след случките в оригиналния филм, а в центъра на сюжета е новосъздаден тематичен парк с динозаври, чието местоположение е на печално известния остров Нублар. Собственик на парка е Саймън Масрани – милионер и президент на компанията “Masrani”, който е твърдо решен да предложи на туристите “изживяване, което те никога няма да забравят”.

В образа на Масрани се превъплъщава индийския актьор Ирфан Кан (“Кутия за храна”), а от своя страна вече споменатия Крис Прат играе ролята на Оуен – служител в парка “Джурасик свят”, който извършва експерименти с няколко смъртоносни велосираптори.

Премиерата: 12 юни (България)

"Антураж" ("Entourage")

Актьорите: Пери Рийвс, Ронда Роузи, Гари Бъзи, Келси Грамър, Ед О'Нийл, Дейвид Спейд, Рекс Ли, Нора Дън, Кевин Дилън, Джери Ферера, Марк Уолбърг, Алис Ийв, Еманюел Шрики, Хейли Джоуел Осмънт, Констанс Цимер, Кевин Конъли, Джеръми Пивън, Ейдриън Грение, Били Боб Торнтън

Режисьорът: Дъг Елин

Сюжетът: Дългоочакваната киноверсия на на отличения с награда Еми хитов сериал на HBO „Антураж", събира оригиналния актьорски състав на поредицата, начело с Кевин Конъли, Ейдриън Грение, Кевин Дилън, Джери Ферара и Джереми Пивън.

Кинозвездата Винсънт Чейс (Грение) и неговите приятелчета Ерик (Конъли), Костенурката (Ферара) и Джони (Дилън) се завръщат обратно в бизнеса заедно с агента Ари Голд (Пивън). Може на някой от тях амбициите да са се променили, но връзката помежду им остава силна, докато продължават да се движат из капризния, и често пъти убийствен, свят на Холивуд.

Премиерата: 12 юни (България)

"Любовни войни" ("Love Battles")

Актьорите: Сара Форестиер, Джеймс Тиери, Луиза Шпиндел, Мао Моларе

Режисьорът: Жак Доайон

Сюжетът: Една млада жена отива на погребението на баща си и се опитва да продаде къщата на семейството, в която вече никой не живее. Тя има и още една цел – да уточни границите на двусмислените отношения с мъжа, който се е грижил за домакинството и които (очевидно) са се развили във времето...

Премиерата: 12 юни (България)

More Movies & TV