Следва

Овесени ядки с череши и бадемово мляко

Наливане на бира в 9 стъпки, или кой е най-добрият в съвършеното поднасяне на Stella Artois

600 години, несравнима харизма, запомнящ се вкус и постоянство в поднасянето са напълно достатъчни, за да наложат една белгийска бира...

Food преди 8 години

600 години, несравнима харизма, запомнящ се вкус и постоянство в поднасянето са напълно достатъчни, за да наложат една белгийска бира, като истинска легенда, която се помни дълго след всяко отпиване от нея. Съвсем накратко това е историята на Stella Artois, която се ражда през далечната 1366 година и от тогава чак до днес тя не се задоволява с нищо по-малко от чистото съвършенство. 

От висотата на своя богат опит Stella Artois създава изкусен ритуал за съвършеното наливане на бира, който дава гаранция, че легендарното белгийско пиво се поднася по същия начин, по който това става от столетия, където и в линията на времето да се намираме днес. 9-те стъпки, които трябва да се спазят, определят нейния деликатен вкус и съблазнителен чар, и трябва да са прецизно изпълнени, при това от най-добрите в занаята.

Именно поради тази причина всяка година белгийската гордост събира най-добрите майстори по наливане на бира в света на едно място, за да застанат един срещу друг в шампионат по наливане и поднасяне на Stella Artois в точно тези девет стъпки.

Тази година световните финали ще се проведат в Лондон, като, разбира се, и ние ще изпратим свой участник в тази престижна надпревара. Неговото име стана ясно преди дни, когато в столичния бар il Mondo се събраха всички претенденти за титлата National Draught Master. Те се изправиха един срещу друг във формат 2 от 3 дуела и силно затрудниха журито, в което се отличаваха Марко Ниавро, изпълнителен директор на Каменица АД, и Енчо Георгиев, националния шампион в турнира за 2012 година.



Те единодушно обявиха за победител Добринка Тосева от Пловдив, която ще има уникалната възможност да представи България на Световните финали в Лондон на Stella Artois World Draught Masters в края на юни – точно когато стартира и най-старият тенис турнир в света Wimbledon. Тенис шоуто ще бъде открито с изтънчена демонстрация на класа в лицето на Stella Artois, която за втора поредна година ще е официалната бира на Wimbledon.



Успех на нашата сънародничка!

 

More Food