Следва

Reelow се завръща на CACAO BEACH

Восъчна Ким Кардашиян в лондонския Мадам Тюсо от юли

Само от восък не я бяхме виждали, но пропускът беше коригиран с няколко движения от специалистите от лондонския Музей на мадам Тюсо...

People of art преди 8 години

Само от восък не я бяхме виждали, но пропускът беше коригиран с няколко движения от специалистите от лондонския Музей на мадам Тюсо.

Т.е. още не е съвсем, но предстои да бъде, защото по фигурата на Ким вече се работи, и според информацията от западните ни колеги, ще бъде на госпожата с телефон в ръка, с помощта на който посетителите ще могат да си правят селфи с двойничката на Кардашиян.

"Когато обмисляхме позата на фигурата на Ким, веднага стигнахме да извода, че тя трябва да си прави селфи", - съобщи директорът на музея Едуард Фулър, отбелязвайки дори, че фонът зад гърба на восъчната Ким постоянно ще се сменя: звездата, която наскоро пусна книга със селфитата си, счита, че да си правиш автопортрет на фона на една и съща декорация не бива да е повече от три пъти.

Фигурата на Кардашиян ще е в Музея още другия месец.

Междувременно вчера в лосанджелиския филиал на музея се появи скулптура на Чарлийз Терон, над създаването на която са работили точно 20 художника, а разходите по изработката възлизат на 300 хиляди долара.

Проблемът е, че след толкова вложен ресурс, копието определено разочарова феновете на актрисата, които го намират за недостоверно. С тези одежди и изражение на лицето, че и прическа, че и бижута, Терон изглежда поне с 10 години по-възрастна.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра