Следва

Clinique Superdefense SPF 25

Сензация от Ralph Lauren. Notorious.

Подобно на великите сценаристи и режисьори на нашето време, Ралф Лоурен е един от най-добрите разказвачи на истории...

Beauty News преди 15 години

Подобно на великите сценаристи и режисьори на нашето време, Ралф Лоурен е един от най-добрите разказвачи на истории в света. Неговата марка за мода, лайфстайл и парфюмерия е изградена според завладяващата приказка за елегантността, романтизма и очарованието.

Впечатлен от секси мистериозната и самoнадеяна жена от златния век на филмовия блясък, Ралф Лоурен представя Notorious, нов аромат за неутихващата интрига и безграничното желание.





Жената Notorious
Тя е желана и магнетична, дръзка и ненаситна. Нейната личност е толкова очарователна днес, както е била вчера и ще бъде утре. Ралф Лаурен отдава чест на жената Norotorious (notorious-англ., всеизвестен, прочут) – смелата, опасна, спираща сърцето сирена, която оставя мъжете без думи.

Нейният нежен сексапил създава атмосфера изпълнена с интриги и опасности, подобно на Фей Данъуей в „Аферата Томас Краун” или Ингрид Бергман във вечната класока на Алфред Хичкок „ Notorious”. Интригуващи, дръзки и самоуверени, тези прочути жени, вдъхновили Notorious, въплъщават страстта и обаянието на всички епохи.

Класическа сензация
Парфюмеристът Оливър Гиллотин създава звездниата композиция на Notorious, съчетавайки искрящи, пикантни и ориенталски нотки, за да бъде провокативен и внушителен, като жената, която го носи.

Връхни нотки: касис, розов пепер и италиански бергамонт
Сърцевина: Шоколадов космос, замразени листа на бял божур, пикантен карамфил. Базови нотки: Пачули, Мускус, Ванилия, Ирис

Шоколадовият космос е бургундско цвете с аромат на шоколад, което за пръв път се използва в Notorious. То провокира цветни илюзии в съчетание с нотките на бял божур и пикантен карамфил. Доза касис енергизира и искри заедно с другите връхни нотки на розов пипер и италиански бергамонт. Композицията е допълнена с базови нотки на пачули мускус, създаден от старо пачули, прекарало 5 години в дървена бъчва, и завладяващите ванилия и ирис.

Арт Деко дизайн
Флаконът на Notorious е в архитектурно изваян стил Арт Деко с детайли, напомнящи за класически аксесоар. Квадратната капачка с черна платформа е гравирана със златното лого на марката RL. Изчистените, експресивни линии на флакона изразяват квинтесенцията на марката Ralph Lauren- шик извън времето. Картонената кутия, имитираща черна крокодилска кожа, е инспирирана от известната чанта на Ралф Лоурен, наречена Ricky. Кутията е очертана с луксозен златен кант, подобно на аксесоари от последната колекция на дизайнера.

 

More from View Sofia

More Beauty News