Следва

Pretty in the city: Мина

Заповядайте в къщата на Bioderma

Това е като да пристъпиш портите на дерматологичния рай. Не се е случвало досега тук - още една перфектна причина, за да пожелаем да гостуваме на това специално място...

Hair преди 8 години

Това е като да пристъпиш портите на дерматологичния рай. Не се е случвало досега тук - още една перфектна причина, за да пожелаем да гостуваме на това специално място.

Казва се простичко Къщата на BIODERMA, но има солидни и сериозни цели и задачи. От 17 до 20 юни екипът на BIODERMA България ни кани да се потопим в атмосферата на топ-дермокозметичната марка и да станем част от нейния свят – иновативен и технологичен, свят, вдъхновен от здравата кожа и нейните естествени функции.

На най-хубавия софийски адрес - площад „Батенберг", срещу Националната художествена галерия в Градската градина, Къщата на BIODERMA ще бъде отворена всеки ден - сряда, четвъртък, петък и събота тази седмица, от 10.30 до 19.30 часа.

Какво ще се случва в този модерен дом?

Посетителите ще изпробват най-новата серия слънцезащитни продукти за лице на специален тестер бар, а за всеки, който си закупи продукт, ще има изненада.

Дермоекспертите на BIODERMA ще изготвят професионална програма за цялостна грижа, съобразена с индивидуалните нужди на нашата кожа.

Гостите на Къщата на BIODERMA ще имат уникалния шанс да получат изключително ценната компютърна диагностика на кожата. Чрез компютърен анализ и 3D визуализация се оценяват всички недостатъци на кожата – увреда от слънцето, пигментации, общ релеф, разширени пори и др., и се дават ценни съвети от първо лице какво да се направи, за да се почувства кожата ни максимално добре и красива. Важно е да вземем предвид, че услугата компютърна диагностика на кожата ще се извършва след предварително записан час на място в Къщата на BIODERMA, до изчерпване на часовете в графика, така че навременното действие е препоръчително.

А за децата, които са с нас, защото е синьо лято, ще има различни образователни игри на тема слънцезащита в чудната Къща на BIODERMA.


More Hair