Следва

Нова фигура, трайно..

Pretty in the city: Мина

Градът е голям и красота извира отвсякъде...

Beauty News преди 8 години

Любима и красива, София кипи от живот всеки ден, час и минута. Наоколо крачат млади, модерни, нежни и вдъхновяващи момичета и жени, които ти се иска да целунеш, и щеше, ако беше дете. Но понеже си пораснал, поне можеш да направиш свои приятелки.

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която повече от месец показваме наши, софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота. 

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! 

Миналата седмица поговорихме за красота с Цвети, а днес Pretty in The City  в София е Мина!

Попаднахме случайно на нея в столичен нощен клуб и отдалече беше ясно, че тя не принадлежи на подобен род места. Сякаш извадена от стар филм, само че цветен, Мина ни провокира да се запознаем отблизо с нея същата вечер и да я поканим да се снима за нашата най-красива рубрика още на другия ден! Беше лесно да я предразположим, както и да уловим присъствието й с апарат, заради нейната непринудена артистичност и крехка красота, която само едно момиче на 18 може да има. Докато кокетничеше пред обектива, ни разказаше затова колко обича София, особено квартала, в който живее (Яворов), градинката на Кристал и Лозенец, както и малките градинки и улички, че ще кандидатства в НАТФИЗ следващата година и още куп неща за красота, които лседват по-надолу...

Kосата ми... в момента е къса.

Mоят помощник за красива външност... е червеното червило.

Никога не излизам без... слънчеви очила.





Панталонът ми е... широк и мек, но не ми стои добре, затова когато излизам той се трансформира в слим дънки.

Блузата... е с гол гръб.

Шалът… е червен, но рядко го слагам.

Чантата… избягвам да я нося, защото съм разсеяна и често я губя. Освен това всичко, което ми трябва се побира в джобовете.





Любимата ми дреха... е различна всяка седмица, в момента е една черна рокля от Zara.

Последното, което си купих... е гумен син Swatch от Рим и в момента е задължителен аксесоар.

Често пазарувам... в центъра, където има приятни магазинчета втора употреба, в които намирам страхотни неща. Иначе Mango, Zara, Gap, но, ако трябва да съм искрена, рядко си купувам дрехи.

Извън София... смятам Рим и Париж за страхотни шопинг дестинации.

Онлайн пазарувам... главно обувки, но дрехи никога не съм си купувала по този начин. Мисля че трябва да ги облечеш, пипнеш и помиришеш преди да си ги вземеш за себе си.

 

Следващата седмица в рубриката, която се осъществява с красивата подкрепа на Maybelline NY, ще ви покажем Санди. Още една градска красавица, след която ще се обърнем с удоволствие... 

More Beauty News