Следва

Официално потвърдено: Кристен Стюарт харесва момичета

Яна Акимова: Петко е съпруг-мечта!

Яна Акимова: Петко е съпруг-мечта!

People of art преди 8 години

Танцьорката Яна Акимова призна пред Сашо Диков, че за нея Петко е "съпругът-мечта". Той е изряден баща и освен, че сменя пелените на бебето им Доминик, често му пее песни.

"Не знам дали съм съпруг-мечта, но се чувствам щастлив", пък е отговорът на Петко. Яна твърди, че не е с него заради парите. "Той е добър човек, страхотен човек, много е различен, с голямо чувство за хумор. Да, има Мерцедес и други неща, но не съм с него заради това", казва танцьорката.

"Въобще не мога да кажа, че имам много пари и това, което имам ме е променило. Изкарвам нормални пари и се опитвам да живея нормално", разяснява материалното си положение бизнесменът.

Яна разкрива още, че преди връзката им да стане сериозна, са й казвали, че той ще преспи с нея и ще я зареже.

"Яна ми е направила магия", беше лаконичен Петко, по отношение на имиджа си на плейбой. " Този имидж е повече жълто граден, не е направен от мен", категоричен е още собственикът на чалга клубове, пише Lifestyle.bg.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра