Следва

Влудяващо секси - новата кампания на Coco de Mer

Стил урок на седмицата: как да носим бяло с бяло и... бяло

All white визиите, които са висша форма на елегантност никога не са имали нужда да бъдат тренд, за да ги носим...

All fashion преди 8 години

All white визиите, които са висша форма на елегантност никога не са имали нужда да бъдат тренд, за да ги носим. Така или иначе, този сезон определено са! Прекрасната бяла рокля е нещо, с което няма как да сбъркаме. Но истински интересните all white визии са онези, в които има игра с различни елементи, материи, форми. Как да я играем? Ето няколко добри практики:

Експеримент с различни материи



За да не изглежда твърде простовата визията е добре да има различни материи, за да има дълбочина. Например памучен T-шърт в комбинация с пола от шифон или панталон, както при Елин Клинг.

Напластяване





Поради същата причина, поради която е добре да има различни материи, е също толкова добре да има и различни пластове. Добрият “layering” e отличителна черта на хората, които владеят изкуството на стила. Докато през пролетните месеци можем просто да комбинираме бели джинси, бял топ и бяло манто, като Мика Джанели, на която сме фенове, през лятото задачата е по-трудна. В този период страхотна добавка е елекът в мотостил, който обаче никак не е задължително да бъде кожен както тук.

В сет



Лесен и ефектен начин за носене на изцяло бял аутфит без да сбъркаме е костюмът. Комбинацията от бял блейзер и съответстващ панталон изглежда зашеметяващо и, след като заля подиумите, я видяхме многократно и по-червените килими. Не е задължително обаче аутифтът да бъде само за специални случаи. Какво ще има под блейзера, ако изобщо има нещо, до голяма степен определя нивото на официалност, а за долната половина на костюма любимите ни летни варианти са палацо панталони и шорти.

Аксесоарите са „приглушени“



С изключение на обувки и грим е по-добре да няма други твърде ярки елементи, които да изместват фокуса от бялото. Супер са аксесоарите в сребро и злато, но не твърде крещящи. Точно както Кристина Базан показва.

More All fashion