Следва

И мъжката кожа има нужда от грижа

Слънцезащита 2015 и най-доброто на пазара. Трета серия: La Roche-Posay

Слънцезащитните лосиони с висок фактор са единственото възможно решение за чувствителната и склонна към алергии кожа, но обикновено имат своите минуси...

Body преди 8 години

Напълно убедени в това, че красивата кожа означава защитена кожа, преди няколко седмици стартирахме максимално пълен обзор на Най-доброто от слънцезащитата на Лято 2015. Най-новите попълнения в гамите на топ-фирмите, най-доброто според нуждите и типа кожа, най-напредничавото, най-препоръчителното. Избор има, остава да се потрудим да го разберем и направим, и нека бъде лято!



Слънцезащитните лосиони с висок фактор са единственото възможно решение за чувствителната и склонна към алергии кожа, но обикновено имат и някои минуси. Като прекомерното омазняване и оставане на повърхността на кожата. Вследствие на което - лесното им изтриване. Или множество химични филтри, за които изобщо не се замисляме.



След като се осведомихме за това кои са брандовете, които променят тази посока на компромис и ни предлагат по-висока защита с по-натурални съставки, днес представяма серията слънцезащити продукти на La Roche-Posay ANTHELIOS.



Обогатени с термална вода, антиоксидантни съставки и изцяло нова текстура, която не се разтича, не дразни очите, има по-силна водоустойчивост и попива по-добре в кожата, те не запушват порите и не омазняват кожата. За онези от нас, които имат проблеми със себума, това е отлично решение. Изключително е подходящ и за хора с по-чувствителна кожа, склонна към алергии. 



С грижа към най-малките, La Roche-Posay, специално за нуждите на децата и пълноценната им защита при досег със слънчева светлина предлагат на пазара великолепния АNTHELIOS Dermo-Pediatrics SPF 50+. Мляко за бебета с термална вода в състава си, тествано под педиатричен и дерматологичен контрол, продукт с нежна текстура, който обгръща бебешката кожа с хипоалергенната си формула. Особено харесваме богатството в крема на  естествено добито масло от карите.


 
Текструрата е с висока издържливост на вода, пясък и изпотяване. Има разновидност във вид на спрей, който улеснява нанасянето. Не дразни очите при случайно попадане. И е абсолютно подходящ за употреба върху всяка открита част. Съвършената защита за най-малките. 

More Body