Следва

Ха, труден въпрос, много труден... ами може би моментът, в който излъчвах на живо и в юстрийм канала ми гледаха 3-4000 души едновременно

Моето време с дъх на нар - Екатерина

В края на деня излизам от редакцията в нужда от време за почивка, за чиято пълноценност необходимите елементи са простички и напълно достатъчни...

All About Life преди 8 години

В края на деня излизам от редакцията в нужда от време за почивка, за чиято пълноценност необходимите елементи са простички и напълно достатъчни - любимо градско място, едно от многото, любими приятели и любима напитка.



И тези три неща са абсолютна гаранция, че зареждането ще бъде подобаващо - защото духът на централните софийски местенца и леката алкохолност на Somersby отключват разговори, които ни отпускат, развеселяват, сближават, замислят, задълбочават... Докато накрая не заглъхнат в успокоена тишина, от онази, която можем да имаме само с близките приятели.



И понеже едно място бързо омръзва на жадните ни за динамика и разнообразие души, всичко това се случва по време на напълно импровизиран тур, всеки път различен, но с някои често повторяеми елементи, като например старт от Царската градинка, където оставям настрана лаптопа и тефтера, препълнени с мисли от деня, и отварям съзнанието си за дълбоки глътки вкус на нар.

След това неусетно тръгваме нанякъде, а посоката определя единствено нестихващото любопитство към този град, неговите скрити и нетолкова скрити места. Турът е кратичък, среща ни с познати лица на случайни места и някоя и друга снимка, може би глупава, но спомен от винаги най-специалния ден – днешният. И така, докато не отпием последната глътка от момента.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 21 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 21 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.